Gnocchi med prosciutto, rød peberfrugt, svampe, cherrytomater og burrata
Gnocchi med prosciutto, rød peberfrugt, svampe, cherrytomater og burrata

Gnocchi med prosciutto, rød peberfrugt, svampe, cherrytomater og burrata

Samlet tid50 min.
20 min.Arbejdstid
30 min.Tilberedningstid

Oplev denne hyggeret med vores delikate, hjemmelavede gnocchi i en cremet sauce med smeltet burrata, svampe, italiensk skinke og cherrytomater med frisk basilikum.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
400 g
kartofler
80 g
mel
1 
æg
1 tsk.
salt
1 
løg
1 
fed hvidløg
 ½ 
rød peberfrugt
100 g
svampe
200 g
cherrytomater
100 g
prosciutto crudo
1 spsk.
olivenolie
50 ml
fløde 30 %
125 g
burrata
1 spsk.
hakket basilikum
 ¼ tsk.
peber
Næringsindhold:3153 kJ / 753 kcal
36,7 gFedt
29,8 gProtein
74,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

400 g kartofler – 80 g mel – 1  æg – 1 tsk. salt

Kog kartoflerne med skræl på. Pil dem, så snart de er kølet lidt af, og mos dem. Tilsæt mel og æg og saml det hele til en gnocchidej. Del dejen op i to portioner, og tril hver portion til en lang rulle på en meldækket bordplade. Skær rullerne ud i 3 cm store stykker. 
Kog gnocchi i saltet vand, indtil de er bløde – ca. 3 minutter efter, at de er kommet op til overfladen. 

Step 2

1  løg – 1  fed hvidløg –  ½  rød peberfrugt – 100 g svampe – 200 g cherrytomater – 100 g prosciutto crudo – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 ml fløde 30 %

Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt og svampe i skiver, og halver tomaterne. Skær skinken i strimler. Steg løgene i olivenolie. Tilsæt hvidløg og steg det i et halvt minut. Tilsæt peberfrugt og svampe og steg i 3 minutter. Tilsæt skinke og steg i yderligere 2 minutter, og tilsæt derpå tomater. Tilsæt Kikkoman sojasauce og fløde. 
Bland det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3 minutter. 

Step 3

125 g burrata – 1 spsk. hakket basilikum –  ¼ tsk. peber

Hæld de færdige gnocchi, burrata og basilikum ned i saucen. Server retten med friskmalet peber. 

Tip:

For at spare tid kan du bruge færdigkøbte gnocchi, som kan købes i mange butikker. Det kan dog godt betale sig at tilberede dem selv.

Opskrifts-ID: 1308

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

400 g kartofler – 80 g mel – 1 æg – 1 tsk. salt

Kog kartoflerne med skræl på. Pil dem, så snart de er kølet lidt af, og mos dem. Tilsæt mel og æg og saml det hele til en gnocchidej. Del dejen op i to portioner, og tril hver portion til en lang rulle på en meldækket bordplade. Skær rullerne ud i 3 cm store stykker. 
Kog gnocchi i saltet vand, indtil de er bløde – ca. 3 minutter efter, at de er kommet op til overfladen. 

1 løg – 1 fed hvidløg – ½ rød peberfrugt – 100 g svampe – 200 g cherrytomater – 100 g prosciutto crudo – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 ml fløde 30 %

Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt og svampe i skiver, og halver tomaterne. Skær skinken i strimler. Steg løgene i olivenolie. Tilsæt hvidløg og steg det i et halvt minut. Tilsæt peberfrugt og svampe og steg i 3 minutter. Tilsæt skinke og steg i yderligere 2 minutter, og tilsæt derpå tomater. Tilsæt Kikkoman sojasauce og fløde. 
Bland det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3 minutter. 

125 g burrata – 1 spsk. hakket basilikum – ¼ tsk. peber

Hæld de færdige gnocchi, burrata og basilikum ned i saucen. Server retten med friskmalet peber. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.