Gnocchi med prosciutto, rød peberfrugt, svampe, cherrytomater og burrata
Oplev denne hyggeret med vores delikate, hjemmelavede gnocchi i en cremet sauce med smeltet burrata, svampe, italiensk skinke og cherrytomater med frisk basilikum.
Fremgangsmåde
Step 1
400 g kartofler – 80 g mel – 1 æg – 1 tsk. salt
Kog kartoflerne med skræl på. Pil dem, så snart de er kølet lidt af, og mos dem. Tilsæt mel og æg og saml det hele til en gnocchidej. Del dejen op i to portioner, og tril hver portion til en lang rulle på en meldækket bordplade. Skær rullerne ud i 3 cm store stykker.
Kog gnocchi i saltet vand, indtil de er bløde – ca. 3 minutter efter, at de er kommet op til overfladen.
Step 2
1 løg – 1 fed hvidløg – ½ rød peberfrugt – 100 g svampe – 200 g cherrytomater – 100 g prosciutto crudo – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 50 ml fløde 30 %
Hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt og svampe i skiver, og halver tomaterne. Skær skinken i strimler. Steg løgene i olivenolie. Tilsæt hvidløg og steg det i et halvt minut. Tilsæt peberfrugt og svampe og steg i 3 minutter. Tilsæt skinke og steg i yderligere 2 minutter, og tilsæt derpå tomater. Tilsæt Kikkoman sojasauce og fløde.
Bland det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3 minutter.
Step 3
125 g burrata – 1 spsk. hakket basilikum – ¼ tsk. peber
Hæld de færdige gnocchi, burrata og basilikum ned i saucen. Server retten med friskmalet peber.
Tip:
For at spare tid kan du bruge færdigkøbte gnocchi, som kan købes i mange butikker. Det kan dog godt betale sig at tilberede dem selv.
Opskrifts-ID: 1308
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide