Traditionel pastaret med et pift af sojasauce
Fremgangsmåde
Step 1
Tagliatelle: Læg melet i en bunke på bordet, lav en fordybning i midten, og kom æggene og et nip salt i fordybningen. Pisk æggene sammen, og rør melet ind i blandingen lidt efter lidt – først med en gaffel og derefter med hænderne. Ælt dejen i ca. 10 minutter, til den er glat og smidig. Form dejen til en kugle, som vikles ind i husholdningsfilm. Lad dejen hvile i 30 minutter.
Step 2
Rul dejen ud til den ønskede tykkelse med en kagerulle eller en pastamaskine, og skær pastaen i strimler. Fordel dejen på en overflade drysset med mel, og lad den hvile i nogle minutter.
Step 3
Ragú bianco: Hak sellerien, guleroden og løget til saucen. Varm olie op på en pande, tilsæt grøntsagerne, og lad dem simre i nogle minutter ved svag varme. Skær pølsen i små stykker, og svits pølsen og hakkekødet sammen med grøntsagerne. Tilsæt derefter hvidvinen.
Step 4
Rør vinen godt sammen med kødet og grøntsagerne, og krydr med peber. Lad blandingen koge videre, og tilsæt vand eller bouillon. Lad det hele koge under låg i ca. 30 minutter. Efter behov tilsættes mere vand. Når saucen er næsten færdig, tilsættes sojasaucen.
Step 5
Kog pastaen i en dyb pande med vand tilsat salt. Kogetiden varierer afhængigt af hvor tykke dine tagliatelle er. Hæld vandet fra, og server pastaen med den færdige ragù bianco.
Opskrifts-ID: 312
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide