Traditionel pastaret med et pift af sojasauce
Traditionel pastaret med et pift af sojasauce

Traditionel pastaret med et pift af sojasauce

Samlet tid90 min.
90 min.Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Til pastaen:

300 g
mel
3 
æg
1 nip
fint salt

Til saucen:

100 g
pølse
100 g
hakket oksekød
1 
gulerod
1 
stængel bladselleri
1 
løg
 ½ 
glas hvidvin
Varmt vand eller bouillon i tilstrækkelig mængde
Peber
Ekstra jomfruolivenolie
2 
laurbærblade

Fremgangsmåde

Step 1

Tagliatelle: Læg melet i en bunke på bordet, lav en fordybning i midten, og kom æggene og et nip salt i fordybningen. Pisk æggene sammen, og rør melet ind i blandingen lidt efter lidt – først med en gaffel og derefter med hænderne. Ælt dejen i ca. 10 minutter, til den er glat og smidig. Form dejen til en kugle, som vikles ind i husholdningsfilm. Lad dejen hvile i 30 minutter.

Step 2

Rul dejen ud til den ønskede tykkelse med en kagerulle eller en pastamaskine, og skær pastaen i strimler. Fordel dejen på en overflade drysset med mel, og lad den hvile i nogle minutter.

Step 3

Ragú bianco: Hak sellerien, guleroden og løget til saucen. Varm olie op på en pande, tilsæt grøntsagerne, og lad dem simre i nogle minutter ved svag varme. Skær pølsen i små stykker, og svits pølsen og hakkekødet sammen med grøntsagerne. Tilsæt derefter hvidvinen.
 

Step 4

Rør vinen godt sammen med kødet og grøntsagerne, og krydr med peber. Lad blandingen koge videre, og tilsæt vand eller bouillon. Lad det hele koge under låg i ca. 30 minutter. Efter behov tilsættes mere vand. Når saucen er næsten færdig, tilsættes sojasaucen.

Step 5

Kog pastaen i en dyb pande med vand tilsat salt. Kogetiden varierer afhængigt af hvor tykke dine tagliatelle er. Hæld vandet fra, og server pastaen med den færdige ragù bianco.

Opskrifts-ID: 312

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Tagliatelle: Læg melet i en bunke på bordet, lav en fordybning i midten, og kom æggene og et nip salt i fordybningen. Pisk æggene sammen, og rør melet ind i blandingen lidt efter lidt – først med en gaffel og derefter med hænderne. Ælt dejen i ca. 10 minutter, til den er glat og smidig. Form dejen til en kugle, som vikles ind i husholdningsfilm. Lad dejen hvile i 30 minutter.

Rul dejen ud til den ønskede tykkelse med en kagerulle eller en pastamaskine, og skær pastaen i strimler. Fordel dejen på en overflade drysset med mel, og lad den hvile i nogle minutter.

Ragú bianco: Hak sellerien, guleroden og løget til saucen. Varm olie op på en pande, tilsæt grøntsagerne, og lad dem simre i nogle minutter ved svag varme. Skær pølsen i små stykker, og svits pølsen og hakkekødet sammen med grøntsagerne. Tilsæt derefter hvidvinen.
 

Rør vinen godt sammen med kødet og grøntsagerne, og krydr med peber. Lad blandingen koge videre, og tilsæt vand eller bouillon. Lad det hele koge under låg i ca. 30 minutter. Efter behov tilsættes mere vand. Når saucen er næsten færdig, tilsættes sojasaucen.

Kog pastaen i en dyb pande med vand tilsat salt. Kogetiden varierer afhængigt af hvor tykke dine tagliatelle er. Hæld vandet fra, og server pastaen med den færdige ragù bianco.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.