Nem stegt polenta med ost
Nem stegt polenta med ost

Nem stegt polenta med ost

Samlet tid25 min.
15 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Enkelt. Og lige så god, som før, hver gang du laver den. Polenta er nem at tilberede og passer til mange yndlingsretter som tilbehør.

Ingredienser

4 Portioner
500 ml
vand
150 g
polenta
1 nip
sukker
1 nip
stødt muskatnød
1 nip
sort peber
25 ml
olivenolie
30 g
revet parmesanost
Næringsindhold:915 kJ / 219 kcal
8,9 gFedt
6 gProtein
28,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Sæt vandet over og bring det i kog. Smag til med sukker og Kikkoman sojasauce.

Step 2

Når vandet koger, tilsættes polentaen under konstant omrøring. Sænk nu varmen og lad polentaen simre i ca. 10 minutter under fortsat omrøring. 

Step 3

Smag derefter til med olivenolie, parmesanost, peber og muskatnød. Hæld polentaen i en lille springform og lad den køle af. Når den er afkølet, portionsanrettes den og sauteres på en pande med lidt olie på.

Opskrifts-ID: 1074

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Sæt vandet over og bring det i kog. Smag til med sukker og Kikkoman sojasauce.

Når vandet koger, tilsættes polentaen under konstant omrøring. Sænk nu varmen og lad polentaen simre i ca. 10 minutter under fortsat omrøring. 

Smag derefter til med olivenolie, parmesanost, peber og muskatnød. Hæld polentaen i en lille springform og lad den køle af. Når den er afkølet, portionsanrettes den og sauteres på en pande med lidt olie på.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.