

Nem stegt polenta med ost
Enkelt. Og lige så god, som før, hver gang du laver den. Polenta er nem at tilberede og passer til mange yndlingsretter som tilbehør.
Fremgangsmåde
Step 1
Sæt vandet over og bring det i kog. Smag til med sukker og Kikkoman sojasauce.
Step 2
Når vandet koger, tilsættes polentaen under konstant omrøring. Sænk nu varmen og lad polentaen simre i ca. 10 minutter under fortsat omrøring.
Step 3
Smag derefter til med olivenolie, parmesanost, peber og muskatnød. Hæld polentaen i en lille springform og lad den køle af. Når den er afkølet, portionsanrettes den og sauteres på en pande med lidt olie på.
Opskrifts-ID: 1074
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide