Filodejspakker med kylling, forårsløg og ærter
Ingredienser
Til dip
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 6). Svits skalotteløgene og porren i olien, til de er klare. Tilsæt kyllingekødet og kartoflerne, og svits videre i 2 minutter.
Step 2
Tilsæt Kikkoman naturligt brygget sojasauce og grøntsagsbouillon, læg låg på, og lad det hele simre i 10 minutter, til kartoflerne og kødet er møre. Tag låget af, og lad retten koge videre, indtil grøntsagsbouillonen er næsten helt fordampet. Tilsæt ærter og timian, rør det hele sammen, og stil det til afkøling.
Step 3
Læg et ark filodej på et skærebræt, pensl det med olie, og fold det sammen i midten på langs. Læg en skefuld af kyllingeblandingen i den ene ende, og fold dejen diagonalt sammen til en trekantet pakke med kyllingeblandingen indeni. Pensl pakken med olie, og drys med sesamfrø. Gentag denne procedure, til hele kyllingeblandingen er brugt op.
Step 4
Læg filodejspakkerne på en smurt bageplade, og sæt dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er gyldenbrune.
Step 5
Rør chiliolie og Kikkoman naturligt brygget sojasauce sammen, og server blandingen som dip sammen med filodejspakkerne.
Opskrifts-ID: 716
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide