Laks i sur-sød marinade og mandelpanering

Samlet tid 90 min.
90 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
laksefileter (700 g)
4 tsk.
limesaft
4 tsk.
honning

Panering

1 
æg
hvedemel
80 g
mandelflager

Derudover

olie til stegning

Fremgangsmåde

Step 1

Bland limesaft, sojasauce og honning i en skål. Rør det godt sammen. Læg laksefileterne i marinaden. Stil dem i køleskabet i 1-2 timer.

Step 2

Sæt 3 tallerkener frem til panering. Fyld den første med mel, den næste med sammenpisket æg og den sidste med knuste mandelflager.

Step 3

Dyp de marinerede laksefileter i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i mandelflagerne. Steg dem på begge sider på en varm pande med olivenolie.

Opskrifts-ID: 933

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland limesaft, sojasauce og honning i en skål. Rør det godt sammen. Læg laksefileterne i marinaden. Stil dem i køleskabet i 1-2 timer.

Sæt 3 tallerkener frem til panering. Fyld den første med mel, den næste med sammenpisket æg og den sidste med knuste mandelflager.

Dyp de marinerede laksefileter i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i mandelflagerne. Steg dem på begge sider på en varm pande med olivenolie.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.