

Katsu ovnret med kål og sojaglace
Nyd de fyldige smage i denne krydrede crumble med kål og soja. En harmonisk blanding af hakket kød og knasende kål med en sprød top af ost og pankorasp. Ren hyggemad til kolde aftener!
Fremgangsmåde
Step 1

250 g hakket kød – 250 g kål, skåret i 1 cm tern – ½ løg, skåret i 1 cm tern – 6 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 2 æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. peber
Bland alle ingredienserne i en skål, indtil kød og grøntsager er blandet godt sammen. Hæld blandingen i et ovnfast fad på cirka 18 x 10 cm.
Step 2

90 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 2 spsk. fintrevet parmesanost – 2 spsk. olivenolie
Bland alle ingredienserne sammen og hæld dem i det ovnfaste fad, ovenpå blandingen fra step 1. Bag det hele ved 200 °C i 20 minutter.
Step 3

3 spsk. rødvin – 3 spsk. ketchup – 2 spsk. Worcestershire sauce – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. sukker
Mens retten er i ovnen, tilberedes saucen. Hæld ingredienserne i en lille gryde. Kog det hele op under konstant omrøring i cirka 5 minutter, indtil saucen begynder at tykne.
Server den færdigbagte ret sammen med saucen.
Opskrifts-ID: 1378
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide