Katsu ovnret med kål og sojaglace
Katsu ovnret med kål og sojaglace

Katsu ovnret med kål og sojaglace

Samlet tid30 min.
10 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Nyd de fyldige smage i denne krydrede crumble med kål og soja. En harmonisk blanding af hakket kød og knasende kål med en sprød top af ost og pankorasp. Ren hyggemad til kolde aftener!

Ingredienser

2 Portioner

Fars:

250 g
hakket kød
250 g
kål, skåret i 1 cm tern
 ½ 
løg, skåret i 1 cm tern
2 
æg
1 tsk.
peber

Skorpe:

2 spsk.
fintrevet parmesanost
2 spsk.
olivenolie

Sauce:

3 spsk.
rødvin
3 spsk.
ketchup
2 spsk.
Worcestershire sauce
1 spsk.
sukker
Næringsindhold:2133.84 kJ / 510 kcal
33 gFedt
21 gProtein
32 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

250 g hakket kød – 250 g kål, skåret i 1 cm tern –  ½  løg, skåret i 1 cm tern – 6 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil2  æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. peber

Bland alle ingredienserne i en skål, indtil kød og grøntsager er blandet godt sammen. Hæld blandingen i et ovnfast fad på cirka 18 x 10 cm.

Step 2

90 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil2 spsk. fintrevet parmesanost – 2 spsk. olivenolie

Bland alle ingredienserne sammen og hæld dem i det ovnfaste fad, ovenpå blandingen fra step 1. Bag det hele ved 200 °C i 20 minutter.

Step 3

3 spsk. rødvin – 3 spsk. ketchup – 2 spsk. Worcestershire sauce – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. sukker

Mens retten er i ovnen, tilberedes saucen. Hæld ingredienserne i en lille gryde. Kog det hele op under konstant omrøring i cirka 5 minutter, indtil saucen begynder at tykne. 

Server den færdigbagte ret sammen med saucen. 

Opskrifts-ID: 1378

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

250 g hakket kød – 250 g kål, skåret i 1 cm tern – ½ løg, skåret i 1 cm tern – 6 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil2 æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. peber

Bland alle ingredienserne i en skål, indtil kød og grøntsager er blandet godt sammen. Hæld blandingen i et ovnfast fad på cirka 18 x 10 cm.

90 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil2 spsk. fintrevet parmesanost – 2 spsk. olivenolie

Bland alle ingredienserne sammen og hæld dem i det ovnfaste fad, ovenpå blandingen fra step 1. Bag det hele ved 200 °C i 20 minutter.

3 spsk. rødvin – 3 spsk. ketchup – 2 spsk. Worcestershire sauce – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. sukker

Mens retten er i ovnen, tilberedes saucen. Hæld ingredienserne i en lille gryde. Kog det hele op under konstant omrøring i cirka 5 minutter, indtil saucen begynder at tykne. 

Server den færdigbagte ret sammen med saucen. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.