

Bentoboks med halloumi, pasta og grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skær rødbeden i små tern, og bland dem med 1 spsk. olie, rødbedesaften og sojasaucen. Vend nudlerne i blandingen, til de er helt røde.
Step 2
Mens pastaen koger: Skyl bønnerne, skær enderne fra, og kog bønnerne i kogende vand i ca. 10-15 minutter. Brus dem over med koldt vand, og vend dem godt i 1 spsk. Ponzu citrus sojasauce. Skyl sukkerærterne, og skær dem i halve. Skær halloumi-osten i tern. Varm resten af olien op på en pande, svits halloumi-ternene og sukkerærterne i ca. 5 minutter, og tag dem af panden.
Step 3
Kog panden af med 5 spsk. vand, 2 spsk. Ponzu citrus sojasauce og sennep. Lad blandingen koge lidt ind, krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med.
Step 4
Skær melonen i mundrette stykker. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med solsikkekerner, hæld sojasauce i en lille beholder og læg den ved, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.
Opskrifts-ID: 657
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide