Bentoboks med halloumi, pasta og grøntsager

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Ingredienser

1 Portioner
40 g
pasta (fx skruer)
60 g
rødbede (forkogt/vakuumpakket)
2 tsk.
sesamolie
3 spsk.
rødbedesaft
70 g
grønne bønner
40 g
sukkerærter
100 g
halloumi-ost
1,5 tsk.
middelstærk sennep
Friskkværnet peber
1 
lille stykke vandmelon (ca. 100 g uden skræl)
1 tsk.
solsikkekerner

Fremgangsmåde

Step 1

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skær rødbeden i små tern, og bland dem med 1 spsk. olie, rødbedesaften og sojasaucen. Vend nudlerne i blandingen, til de er helt røde.

Step 2

Mens pastaen koger: Skyl bønnerne, skær enderne fra, og kog bønnerne i kogende vand i ca. 10-15 minutter. Brus dem over med koldt vand, og vend dem godt i 1 spsk. Ponzu citrus sojasauce. Skyl sukkerærterne, og skær dem i halve. Skær halloumi-osten i tern. Varm resten af olien op på en pande, svits halloumi-ternene og sukkerærterne i ca. 5 minutter, og tag dem af panden.

Step 3

Kog panden af med 5 spsk. vand, 2 spsk. Ponzu citrus sojasauce og sennep. Lad blandingen koge lidt ind, krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med.

Step 4

Skær melonen i mundrette stykker. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med solsikkekerner, hæld sojasauce i en lille beholder og læg den ved, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.

Opskrifts-ID: 657

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skær rødbeden i små tern, og bland dem med 1 spsk. olie, rødbedesaften og sojasaucen. Vend nudlerne i blandingen, til de er helt røde.

Mens pastaen koger: Skyl bønnerne, skær enderne fra, og kog bønnerne i kogende vand i ca. 10-15 minutter. Brus dem over med koldt vand, og vend dem godt i 1 spsk. Ponzu citrus sojasauce. Skyl sukkerærterne, og skær dem i halve. Skær halloumi-osten i tern. Varm resten af olien op på en pande, svits halloumi-ternene og sukkerærterne i ca. 5 minutter, og tag dem af panden.

Kog panden af med 5 spsk. vand, 2 spsk. Ponzu citrus sojasauce og sennep. Lad blandingen koge lidt ind, krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med.

Skær melonen i mundrette stykker. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med solsikkekerner, hæld sojasauce i en lille beholder og læg den ved, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.