Kylling- & baconroulade
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingefileterne over på langs, læg dem i en glasskål, tilsæt sojasauce, granuleret hvidløg og sød peber og bland det forsigtigt sammen. Stil det i køleskabet i min. 1 time.
Step 2
I mellemtiden hårdkoges æggene. Når de er kogte, afkøles de og skallerne pilles af.
Step 3
Beklæd en rektangulær form på 27x8 cm med bagepapir og anbring ingredienserne til rouladen heri: kyllingebryst, æg, spinatblade og de røgede baconskiver.
Step 4
Bag den i ovnen forvarmet til 180 grader i ca. 30-40 minutter (indtil den bliver gyldenbrun).
Opskrifts-ID: 975
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide