Kylling- & baconroulade

Samlet tid 100 min.
100 min. Arbejdstid

Ingredienser

8 Portioner
740 g
kyllingebrystfilet
 ¼ tsk.
granuleret hvidløg
 ¼ tsk.
sød peber
4 
æg
50 g
frisk spinat
120 g
røget bacon i skiver
Næringsindhold: 7536 kJ  /  1800 kcal
100 g Fedt
237 g Protein
5,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingefileterne over på langs, læg dem i en glasskål, tilsæt sojasauce, granuleret hvidløg og sød peber og bland det forsigtigt sammen. Stil det i køleskabet i min. 1 time.

Step 2

I mellemtiden hårdkoges æggene. Når de er kogte, afkøles de og skallerne pilles af.

Step 3

Beklæd en rektangulær form på 27x8 cm med bagepapir og anbring ingredienserne til rouladen heri: kyllingebryst, æg, spinatblade og de røgede baconskiver.

Step 4

Bag den i ovnen forvarmet til 180 grader i ca. 30-40 minutter (indtil den bliver gyldenbrun).

Opskrifts-ID: 975

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingefileterne over på langs, læg dem i en glasskål, tilsæt sojasauce, granuleret hvidløg og sød peber og bland det forsigtigt sammen. Stil det i køleskabet i min. 1 time.

I mellemtiden hårdkoges æggene. Når de er kogte, afkøles de og skallerne pilles af.

Beklæd en rektangulær form på 27x8 cm med bagepapir og anbring ingredienserne til rouladen heri: kyllingebryst, æg, spinatblade og de røgede baconskiver.

Bag den i ovnen forvarmet til 180 grader i ca. 30-40 minutter (indtil den bliver gyldenbrun).

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.