Rigatoni-kyllingesalat med sojasauce-sennepsdressing

Samlet tid 45 min.
25 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner

Dressing:

50 ml
appelsinjuice
80 g
grov sennep (fx fra Maille)
100 ml
olivenolie
Friskkværnet hvid peber
Sukker

Salat:

240 g
rigatoni (pastarør)
180 g
kyllingebrystfilet
Salt, friskkværnet peber
200 g
lille broccoli
1 
appelsin
160 g
gule og røde cherrytomater
1 håndfuld
babyspinat
60 g
oliven
Næringsindhold: 2535 kJ  /  605 kcal
30,1 g Fedt
23 g Protein
56,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Dressing: Kog appelsinjuicen ind til ca. det halve. Rør juice, sennep, sojasauce og olie sammen, og smag dressingen til med peber og sukker.

Step 2

Salat: Tilbered pastarørene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af. Skyl kyllingebrystfileten, dup den tør, og skær den over på tværs. Krydr med salt og peber, damp kødet i 5-6 minutter, og riv det i fine strimler på langs af kødfibrene.

Step 3

Skær broccolien i små buketter, som skylles, blancheres og bruses over med koldt vand. Skræl appelsinen, og skær frugtkødet i fileter. Skyl tomaterne, og skær dem evt. i halve. Skyl spinaten, og slyng den tør.

Step 4

Bland den kolde pasta, broccolien, appelsinfileterne, tomaterne, spinaten og olivenerne sammen med ca. ¾ af dressingen, og fordel salaten på fire tallerkener. Anret kyllingekødet oven på salaten, og dryp med resten af dressingen inden servering.

Opskrifts-ID: 273

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Dressing: Kog appelsinjuicen ind til ca. det halve. Rør juice, sennep, sojasauce og olie sammen, og smag dressingen til med peber og sukker.

Salat: Tilbered pastarørene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af. Skyl kyllingebrystfileten, dup den tør, og skær den over på tværs. Krydr med salt og peber, damp kødet i 5-6 minutter, og riv det i fine strimler på langs af kødfibrene.

Skær broccolien i små buketter, som skylles, blancheres og bruses over med koldt vand. Skræl appelsinen, og skær frugtkødet i fileter. Skyl tomaterne, og skær dem evt. i halve. Skyl spinaten, og slyng den tør.

Bland den kolde pasta, broccolien, appelsinfileterne, tomaterne, spinaten og olivenerne sammen med ca. ¾ af dressingen, og fordel salaten på fire tallerkener. Anret kyllingekødet oven på salaten, og dryp med resten af dressingen inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.