Rigatoni-kyllingesalat med sojasauce-sennepsdressing
Ingredienser
Dressing:
Salat:
Fremgangsmåde
Step 1
Dressing: Kog appelsinjuicen ind til ca. det halve. Rør juice, sennep, sojasauce og olie sammen, og smag dressingen til med peber og sukker.
Step 2
Salat: Tilbered pastarørene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af. Skyl kyllingebrystfileten, dup den tør, og skær den over på tværs. Krydr med salt og peber, damp kødet i 5-6 minutter, og riv det i fine strimler på langs af kødfibrene.
Step 3
Skær broccolien i små buketter, som skylles, blancheres og bruses over med koldt vand. Skræl appelsinen, og skær frugtkødet i fileter. Skyl tomaterne, og skær dem evt. i halve. Skyl spinaten, og slyng den tør.
Step 4
Bland den kolde pasta, broccolien, appelsinfileterne, tomaterne, spinaten og olivenerne sammen med ca. ¾ af dressingen, og fordel salaten på fire tallerkener. Anret kyllingekødet oven på salaten, og dryp med resten af dressingen inden servering.
Opskrifts-ID: 273
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide