Kartoffel- og avocadosalat med wasabi

Samlet tid 60 min.

Ingredienser

4 Portioner
1 kg
kartofler, skåret i mundrette skiver eller tern
1 tsk.
wasabipasta
125 ml
mayonnaise
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
sennep (fx dijonsennep)
1 nip
salt og sukker
2 
avocado, uden skal og sten og skåret i tern
5 
hårdkogte æg, hakket
125 g
blegselleri, hakket
125 g
forårsløg, hakket
Næringsindhold: 2715 kJ  /  648 kcal
41,4 g Fedt
17,5 g Protein
56,2 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Læg kartoflerne i en gryde, dæk med koldt vand og bring i kog under låg. Reducer varmen og lad kartoflerne koge indtil de netop er møre. Hæld kartoflerne i et dørslag og skyl med koldt vand og lad kartoflerne køle til stuetemperatur.

Step 2

Bland mayonnaise, sojasauce, wasabi, citronsaft, sennep, salt og sukker. Vend kartoffel, avocado, æg, blegselleri og forårsløg i mayonnaise-blandingen.

Step 3

Server med godt brød.

Tip:

wasabi kan erstattes af revet peberrod, og kartoflerne kan være en rest fra dagen før.

Opskrifts-ID: 233

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Læg kartoflerne i en gryde, dæk med koldt vand og bring i kog under låg. Reducer varmen og lad kartoflerne koge indtil de netop er møre. Hæld kartoflerne i et dørslag og skyl med koldt vand og lad kartoflerne køle til stuetemperatur.

Bland mayonnaise, sojasauce, wasabi, citronsaft, sennep, salt og sukker. Vend kartoffel, avocado, æg, blegselleri og forårsløg i mayonnaise-blandingen.

Server med godt brød.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.