

Kartoffel- og avocadosalat med wasabi
Samlet tid
1 time
Ingredienser
4 Portioner
1 kg
kartofler, skåret i mundrette skiver eller tern
1 tsk.
wasabipasta
125 ml
mayonnaise
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
sennep (fx dijonsennep)
1 nip
salt og sukker
2
avocado, uden skal og sten og skåret i tern
5
hårdkogte æg, hakket
125 g
blegselleri, hakket
125 g
forårsløg, hakket
–
Næringsindhold:
2.715 kJ / 648 kcal41,4 gFedt
17,5 gProtein
56,2 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Læg kartoflerne i en gryde, dæk med koldt vand og bring i kog under låg. Reducer varmen og lad kartoflerne koge indtil de netop er møre. Hæld kartoflerne i et dørslag og skyl med koldt vand og lad kartoflerne køle til stuetemperatur.
Step 2
Bland mayonnaise, sojasauce, wasabi, citronsaft, sennep, salt og sukker. Vend kartoffel, avocado, æg, blegselleri og forårsløg i mayonnaise-blandingen.
Step 3
Server med godt brød.
Tip:
wasabi kan erstattes af revet peberrod, og kartoflerne kan være en rest fra dagen før.
Opskrifts-ID: 233
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide





















