

Velsmagende boghvede-bowl med stegt svinemørbrad og paprika-pebersauce
Boghvede er en meget næringsrig kerne med en nøddeagtig smag og en konsistens, der minder om brune ris. Denne nemme opskrift med saftigt svinekød og en sød og røget paprika-pebersauce er fantastisk til en sund, mættende middag.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Svits det hakkede løg i olivenolie. Tilsæt derefter de skyllede grøntsager, som er skåret i tern. Steg dem let til de er blevet bløde, hæld derefter vand på (ca. 1 cm over grøntsagerne), tilsæt tomatpassata, Kikkoman sojasauce, krydderier og persille. Læg låg på og lad det hele simre i 30 minutter med lejlighedsvis omrøring.
Step 2
Forvarm ovnen op til 200 grader C. Svinemørbraden dækkes med Kikkoman sojasauce, paprika og krydderurter og steges kort i olie på hver side. Læg den i et ovnfast fad og bag den i 20 minutter.
Step 3
I mellemtiden koges boghvedekernerne efter anvisningerne på pakken. Fordel dem i skåle med en portion paprika-pebersauce, svinekød i skiver og drys med kerner.
Opskrifts-ID: 1049
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide