Tostadas med rejer
Ingredienser
Syltede rødløg
Mynteolie
Fremgangsmåde
Step 1
Pensl tortillas med olie og sæt i ovnen ved 150°C i ca. 10 minutter til de er sprøde.
Step 2
Skær rødløget i både. Kog eddike, vand, sukker og laurbærblade, og tilsæt evt. nogle dråber TABASCO® Pepper Sauce. Læg løgbådene i lagen og lad det trække i mindst 30 minutter.
Step 3
Blend mynte (husk at tage lidt fra til pynt), spinat og rapsolie til en ensartet masse. Lad det trække i 10 minutter og sigt det gennem et klæde.
Step 4
Smag creme fraiche til med TABASCO® Pepper Sauce, salt og evt. peber. Vend rejerne i ponzu sauce.
Step 5
Anret tostadas med et lag creme fraiche, avocadotern, rejer og syltede rødløg. Dryp med mynteolie og pynt med en smule mynte og evt. koriander.
Tip
Rejer kan evt. erstattes med anden slags skaldyr. Alle rettens elementer kan forberedes i god tid, så der blot skal anrettes inden servering. Tortillas skal være helt kolde inden de pakkes i en lufttæt pose, da de ellers bliver bløde. Skulle de være blevet bløde, skal de i ovnen i ca. 2 minutter til de igen er sprøde.
Opskrifts-ID: 712
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide