Tostadas med rejer

Ingredienser

4 Portioner
4 
majstortillas (10-12 cm. diameter)
1 spsk.
rapsolie

Syltede rødløg

1 
rødløg
100 ml
eddike
50 ml
vand
50 g
sukker
2 
laurbærblade

Mynteolie

1 bundt
mynte (heraf lidt til pynt)
1 
håndfuld spinat
100 ml
rapsolie
100 g
creme fraiche
TABASCO® Pepper Sauce efter smag
200 g
pillede rejer
2 
avocado, i tern
Evt. koriander til pynt

Fremgangsmåde

Step 1

Pensl tortillas med olie og sæt i ovnen ved 150°C i ca. 10 minutter til de er sprøde.

Step 2

Skær rødløget i både. Kog eddike, vand, sukker og laurbærblade, og tilsæt evt. nogle dråber TABASCO® Pepper Sauce. Læg løgbådene i lagen og lad det trække i mindst 30 minutter.

Step 3

Blend mynte (husk at tage lidt fra til pynt), spinat og rapsolie til en ensartet masse. Lad det trække i 10 minutter og sigt det gennem et klæde.

Step 4

Smag creme fraiche til med TABASCO® Pepper Sauce, salt og evt. peber. Vend rejerne i ponzu sauce.

Step 5

Anret tostadas med et lag creme fraiche, avocadotern, rejer og syltede rødløg. Dryp med mynteolie og pynt med en smule mynte og evt. koriander.

Tip

Rejer kan evt. erstattes med anden slags skaldyr. Alle rettens elementer kan forberedes i god tid, så der blot skal anrettes inden servering. Tortillas skal være helt kolde inden de pakkes i en lufttæt pose, da de ellers bliver bløde. Skulle de være blevet bløde, skal de i ovnen i ca. 2 minutter til de igen er sprøde.

Opskrifts-ID: 712

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pensl tortillas med olie og sæt i ovnen ved 150°C i ca. 10 minutter til de er sprøde.

Skær rødløget i både. Kog eddike, vand, sukker og laurbærblade, og tilsæt evt. nogle dråber TABASCO® Pepper Sauce. Læg løgbådene i lagen og lad det trække i mindst 30 minutter.

Blend mynte (husk at tage lidt fra til pynt), spinat og rapsolie til en ensartet masse. Lad det trække i 10 minutter og sigt det gennem et klæde.

Smag creme fraiche til med TABASCO® Pepper Sauce, salt og evt. peber. Vend rejerne i ponzu sauce.

Anret tostadas med et lag creme fraiche, avocadotern, rejer og syltede rødløg. Dryp med mynteolie og pynt med en smule mynte og evt. koriander.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.