Asiatiske spyd med laks og peberfrugt
Saftige laksespyd med teriyaki og sesam, serveret med en sprød og forfriskende salat af fennikel og æble – en lækker og let fiskeret til grillen.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær laksen i tern. Krydr dernæst med peber, chiliflager og Kikkoman Teriyaki marinade. Tilføj limesaft og revet skal. Tilføj sesamolie og bland det hele godt sammen. Lad det marinere, mens resten forberedes.
Step 2
Skær den grønne peberfrugt i tern, cirka samme størrelse som laksen.
Step 3
Skær din fennikel i tynde strimler. Æblet skæres ud i stave svarende til små tændstikker. Tilføj honning, citronsaft og olivenolie, og bland alt godt sammen. Smag til med salt og peber.
Step 4
Stik skiftevis laks og grøn peberfrugt på metalspyddene.
Step 5
Pensl spyddene med den resterende marinade, og drys med 1 spsk. sesamfrø.
Step 6
Laksespyddene grilles på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i cirka 10 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum, så de bliver stegt på alle sider.
Step 7
Drys spyddene med forårsløg skåret i skiver, de resterende sesamfrø og revet limeskal, og server dem sammen med fennikel-salaten.
Opskrifts-ID: 1117
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide