Wokret med kammuslinger, blomkål og ærter
Denne fusionsret præsenterer klassiske kammuslinger i en ny asiatisk udgave. Det er både en usædvanlig og delikat wokret, der også fungerer godt sammen med andet godt fra havet.
Ingredienser
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kammuslingerne i kvarte. Krydr med en knivspids gul karry og dryp ca. 30 ml Kikkoman sojasauce over.
Step 2
Skær blomkålen i buketter. Hak den hvide del af forårsløget fint, og skær den grønne del i stykker på 2 cm. Skær bladsellerien i tynde skiver.
Step 3
Opvarm en smule olie i en wok, og tilsæt både Kikkoman sesamolie og blomkål. Steg det hele i 2 minutter. Tilsæt de frosne ærter, bladselleri og den hvide del af forårsløget, og steg det hele i 2 minutter. Tilsæt kammuslingerne, og steg det hele i ca. 1½ minut ved høj varme. Tilsæt derpå sukkerærterne, den grønne del af forårsløget og citronskal. Smag til med ca. 50-70 ml Kikkoman sojasauce, og steg det hele, indtil væsken er fordampet en smule. Tilsæt til sidst hakket mynte, og smag til med citronsaft og chili.
Step 4
Pynt eventuelt retten med ærtespirer og/eller halve citroner inden servering.
Opskrifts-ID: 1396
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide