

Bacon marineret i teriyaki og miso
Stegt teriyaki- og misomarineret bacon glaseret med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg, serveret med en krydret ananas-salsa, der afbalancerer søde, salte og krydrede smage i en uforglemmelig smagsoplevelse.
Fremgangsmåde
Step 1

500 g rå bacon i skiver – 90 ml Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 spsk. misopasta – 4 spsk. ananassaft – 4 spsk. mirin-vin
Stik baconskiverne med en gaffel. Bland miso med Kikkoman teriyaki marinade, ananassaft og mirin-vin. Læg baconskiverne i marinaden, og lad dem trække i minimum 30 minutter.
Step 2

1 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade – 300 g ananas
Skær ananassen i stykker. Pensl stykkerne med Kikkoman teriyaki marinade, og steg dem ganske kort på en meget varm grill. Skræl den grillede ananas og skær den i tern.
Step 3

1 lille rødløg – ½ lille agurk – 1 habanero chili – 50 g frisk koriander – 2 spsk. limesaft – 2 spsk. olivenolie – ¼ tsk. spidskommen – 1 nip salt – 1 nip peber – 4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg
Hak løget fint, og læg det i en skål. Skær agurken i små tern. Hak habanero chilien og korianderen. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og tilsæt den grillede ananas. Rør det sammen med limesaft, olivenolie og spidskommen, og smag til med salt og peber.
Tilbered baconskiverne på en forvarmet grill i 15-20 minutter, og pensl dem med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg under stegningen.
Server den stegte bacon med salsaen.
Tip:
Du kan servere denne ret sammen med din foretrukne salat.
Opskrifts-ID: 1460
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide