Bacon marineret i teriyaki og miso
Bacon marineret i teriyaki og miso

Bacon marineret i teriyaki og miso

Samlet tid 1 time 20 min.
20 min. Arbejdstid
30 min. Tilberedningstid
30 min. Marineringstid

Stegt teriyaki- og misomarineret bacon glaseret med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg,  serveret med en krydret ananas-salsa, der afbalancerer søde, salte og krydrede smage i en uforglemmelig smagsoplevelse.

Ingredienser

2 Portioner
500 g
rå bacon i skiver
1 spsk.
misopasta
4 spsk.
ananassaft
4 spsk.
mirin-vin

Salsa:

300 g
ananas
1 
habanero chili
50 g
frisk koriander
 ½ 
lille agurk
1 
lille rødløg
 ¼ tsk.
spidskommen
2 spsk.
limesaft
2 spsk.
olivenolie
1 nip
salt
1 nip
peber
Næringsindhold:7.222 kJ / 1.726 kcal
66 gFedt
25 gProtein
150 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

500 g rå bacon i skiver – 90 ml Kikkoman Teriyaki Marinade1 spsk. misopasta – 4 spsk. ananassaft – 4 spsk. mirin-vin

Stik baconskiverne med en gaffel. Bland miso med Kikkoman teriyaki marinade, ananassaft og mirin-vin. Læg baconskiverne i marinaden, og lad dem trække i minimum 30 minutter.

Step 2

1 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade300 g ananas

Skær ananassen i stykker. Pensl stykkerne med Kikkoman teriyaki marinade, og steg dem ganske kort på en meget varm grill. Skræl den grillede ananas og skær den i tern.

Step 3

1  lille rødløg –  ½  lille agurk – 1  habanero chili – 50 g frisk koriander – 2 spsk. limesaft – 2 spsk. olivenolie –  ¼ tsk. spidskommen – 1 nip salt – 1 nip peber – 4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg

Hak løget fint, og læg det i en skål. Skær agurken i små tern. Hak habanero chilien og korianderen. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og tilsæt den grillede ananas. Rør det sammen med limesaft, olivenolie og spidskommen, og smag til med salt og peber. 

Tilbered baconskiverne på en forvarmet grill i 15-20 minutter, og pensl dem med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg under stegningen. 
Server den stegte bacon med salsaen.

Tip:

Du kan servere denne ret sammen med din foretrukne salat.

Opskrifts-ID: 1460

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

500 g rå bacon i skiver – 90 ml Kikkoman Teriyaki Marinade1 spsk. misopasta – 4 spsk. ananassaft – 4 spsk. mirin-vin

Stik baconskiverne med en gaffel. Bland miso med Kikkoman teriyaki marinade, ananassaft og mirin-vin. Læg baconskiverne i marinaden, og lad dem trække i minimum 30 minutter.

1 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade300 g ananas

Skær ananassen i stykker. Pensl stykkerne med Kikkoman teriyaki marinade, og steg dem ganske kort på en meget varm grill. Skræl den grillede ananas og skær den i tern.

1 lille rødløg – ½ lille agurk – 1 habanero chili – 50 g frisk koriander – 2 spsk. limesaft – 2 spsk. olivenolie – ¼ tsk. spidskommen – 1 nip salt – 1 nip peber – 4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg

Hak løget fint, og læg det i en skål. Skær agurken i små tern. Hak habanero chilien og korianderen. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og tilsæt den grillede ananas. Rør det sammen med limesaft, olivenolie og spidskommen, og smag til med salt og peber. 

Tilbered baconskiverne på en forvarmet grill i 15-20 minutter, og pensl dem med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg under stegningen. 
Server den stegte bacon med salsaen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.