

Teriyaki nudler med steak og edamamebønner
Fremgangsmåde
Step 1
Skær evt. fedtkant fra oksebøfferne og skær kødet i strimler. Læg kødet i et fad og hæld Teriyaki sauce med ristet hvidløg over og bland så kødet dækkes af saucen. Tildæk med film og lad det marinere i køleskabet min. 20 minutter.
Step 2
Tilbered ægnudler jf. anvisningerne på pakken.
Step 3
Varm 1 spsk. olie en wok og lynsteg løg og rød peber ved høj varme i 3 minutter. Tilsæt edamamebønner og lynsteg yderligere 1 minut. Tag grøntsagerne ud af panden og stil til side.
Step 4
Hæld resten af olien i wokken, tag kødet op af marinaden og lynsteg kødet i 3-4 minutter. Tilsæt de drænede ægnudler samt marinaden. Bland alt sammen og varm godt igennem i ca. 5 minutter. Server straks.
Opskrifts-ID: 472
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide