

Tofu steaks
Samlet tid40 min.
Næringsindhold:815 kJ / 194 kcal
12,0 gFedt
6,8 gProtein
15,6 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Dup tofuen tør og skær den i skiver á ca. 1½ cm tykkelse. Riv frisk ingefær og skær forårsløget i tynde skiver.
Step 2
Opvarm alle ingredienserne til dippen i en gryde ved lav varme – det må ikke koge.
Step 3
Vend tofuskiverne i kartoffelmel og dybsteg dem i olie ved 170˚C. Eller steg tofuen i en stegepande på begge sider i 2-3 minutter til det er gyldenbrunt og sprødt.
Step 4
Server tofuen varm med grøntsager eller salat og dippen ved siden af.
Opskrifts-ID: 173
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide