

Sandart med grøntsagsstrimler og asiatisk sauce
Ingredienser
Desuden skal du bruge
Fremgangsmåde
Step 1
Først tilberedes saucen: Snit peberfrugterne, skalotteløget og svampene i fine strimler eller tynde skiver. Svits grøntsagerne på en pande med lidt olie.
Step 2
Tilsæt fiskebouillon/dashi, Kikkoman naturligt brygget sojasauce, hvidvin og sukker, og kog det hele op. Jævn saucen med kartoffelmelsjævningen, og tilsæt det snittede purløg lige inden servering.
Step 3
Skær fisken i mundrette stykker. Vend stykkerne i mel, og fritér dem kort ved 180° C. Anret fiskestykkerne i små skåle, og fordel saucen med grøntsagerne ovenpå.
Tip
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 165
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide