Bagte squash med rejer og sprød pankorasp
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl squashene, og skær enderne fra. Skær squashene igennem på langs, og udhul dem, så der er ca. ½ cm frugtkød tilbage. Skær det udskrabede frugtkød i små tern. Vask persillen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
Step 2
Pil løget, og skær det i små tern. Varm olien op på en pande, og svits løgternene, rejerne, tomaterne og squashternene i olien. Drys med mel, og svits videre et kort øjeblik. Hæld fløde og Kikkoman Sauce til Ris (eller Kikkoman Sojasauce + sukker) ved, kog blandingen op, og lad saucen koge lidt ind. Tilsæt halvdelen af persillen, og smag saucen til med peber og paprikapulver.
Step 3
Varm ovnen op til 200 °C (over-/undervarme; varmluft: 180 °C). Læg de udhulede squash på en bageplade, og fyld saucen i dem. Bland Kikkoman Panko, parmesan og lidt paprikapulver sammen. Drys de fyldte squash med blandingen, og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter.
Step 4
Drys med resten af persillen inden servering.
Opskrifts-ID: 839
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide