Dutch baby – ovnbagt pandekage – med burrata og prosciutto
Modsat det land, hvorfra denne ret har fået sit navn, er disse luftige pandekager alt andet end flade! Prøv denne salte udgave med burrata ost, røget skinke og sprødstegt Bimi® broccoli, serveret med et syrligt hint af ponzu. Det perfekte valg til en lækker og sund morgenmad.
Fremgangsmåde
Step 1
120 g hvedemel – 200 ml mælk – 3 æg – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer
Opvarm ovnen til 200° C og stil to runde ovnfaste fade eller støbejernsfade i ovnen i 20 minutter. Bland mel, mælk, æg og Kikkoman ponzu citrus sojasauce sammen til en jævn dej.
Step 2
2 tsk. smør
Tag fadene ud af ovnen og pensl dem med smør. Hæld en halvdel af dejen i hvert fad og stil dem tilbage i ovnen. Bag dejen i 15 minutter.
Step 3
150 g Bimi® broccoli – 2 spsk. olivenolie – 1 hvidløg – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer
Rens og tør Bimi® broccoli og skær dem i mindre stykker. Opvarm olivenolie på en pande, tilsæt broccolien og steg i 3 minutter under konstant omrøring. Tilsæt den hakkede hvidløg og Kikkoman ponzu citrus sojasauce og steg blandingen lidt endnu.
Step 4
125 g burrata – 60 g prosciutto crudo – 30 g cherrytomater – Enkelte basilikumsblade – Friskmalet peber – 1 tsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer
Læg en halv burrata, broccoli, prosciutto crudo og cherrytomater på hver pandekage. Pynt med frisk basilikum og friskmalet peber. Du kan også dryppe lidt Kikkoman ponzu citrus sojasauce udover pandekagerne.
Tip:
Du kan bruge grønne asparges eller sukkerærter i stedet for Bimi® broccoli. Champignoner, der steges sammen med de andre grøntsager, fungerer også særdeles godt.
Opskrifts-ID: 1225
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide