

Trout quiche
Fremgangsmåde
Step 1
Skær smørret i mindre stykker, tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen. Pak den færdige dej ind i husholdningsfilm, og sæt den på køl i ca. 1 time i køleskabet.
Step 2
I mellemtiden skæres fisken i tern. Kom den i en glasskål, tilsæt sojasauce og limesaft. Rør rundt og sæt den på køl.
Step 3
Rul den afkølede dej ud, og læg den i en tærteform med en diameter på 24 cm, prik den med en gaffel. Sæt den i køleskabet i 10 minutter. I løbet af denne tid forvarmes ovnen til 180 grader. Tag dejen ud af køleskabet, beklæd tærtefadet med bagepapir og fyld det f.eks. med bønner. Bag det i 10-15 minutter, fjern derefter lasten, og bag det i yderligere 5 minutter. Afkøl fadet med tærtedejen.
Step 4
Bland æggene med fløden, smag til med salt og peber. Skær cherrytomaterne i halve, skær radiserne og løget i skiver.
Step 5
Anret fisken på den afkølede bund, og hæld derefter æggeblandingen over den. Anret tomaterne, radiseskiverne, drys med løg.
Step 6
Bag retten i en ovn forvarmet til 175 grader i ca. 15-20 minutter.
Step 7
Den kan serveres både varm og kold.
Opskrifts-ID: 978
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide