Trout quiche
Trout quiche

Trout quiche

Samlet tid120 min.
120 min.Arbejdstid

Ingredienser

5 Portioner

Pie

150 g
koldt smør
1,6 
kopper hvedemel
1 
æg

Filling

170 g
regnbueørred eller laks
1 spsk.
limejuice
4 
æg
3 spsk.
piskefløde (38 %)
10 
cherrytomater
1 
lille rødløg
2 
radiser
Salt peber
Næringsindhold:2512 kJ / 600 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skær smørret i mindre stykker, tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen. Pak den færdige dej ind i husholdningsfilm, og sæt den på køl i ca. 1 time i køleskabet.

Step 2

I mellemtiden skæres fisken i tern. Kom den i en glasskål, tilsæt sojasauce og limesaft. Rør rundt og sæt den på køl.

Step 3

Rul den afkølede dej ud, og læg den i en tærteform med en diameter på 24 cm, prik den med en gaffel. Sæt den i køleskabet i 10 minutter. I løbet af denne tid forvarmes ovnen til 180 grader. Tag dejen ud af køleskabet, beklæd tærtefadet med bagepapir og fyld det f.eks. med bønner. Bag det i 10-15 minutter, fjern derefter lasten, og bag det i yderligere 5 minutter. Afkøl fadet med tærtedejen.

Step 4

Bland æggene med fløden, smag til med salt og peber. Skær cherrytomaterne i halve, skær radiserne og løget i skiver.

Step 5

Anret fisken på den afkølede bund, og hæld derefter æggeblandingen over den. Anret tomaterne, radiseskiverne, drys med løg.

Step 6

Bag retten i en ovn forvarmet til 175 grader i ca. 15-20 minutter.

Step 7

Den kan serveres både varm og kold.

Opskrifts-ID: 978

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær smørret i mindre stykker, tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen. Pak den færdige dej ind i husholdningsfilm, og sæt den på køl i ca. 1 time i køleskabet.

I mellemtiden skæres fisken i tern. Kom den i en glasskål, tilsæt sojasauce og limesaft. Rør rundt og sæt den på køl.

Rul den afkølede dej ud, og læg den i en tærteform med en diameter på 24 cm, prik den med en gaffel. Sæt den i køleskabet i 10 minutter. I løbet af denne tid forvarmes ovnen til 180 grader. Tag dejen ud af køleskabet, beklæd tærtefadet med bagepapir og fyld det f.eks. med bønner. Bag det i 10-15 minutter, fjern derefter lasten, og bag det i yderligere 5 minutter. Afkøl fadet med tærtedejen.

Bland æggene med fløden, smag til med salt og peber. Skær cherrytomaterne i halve, skær radiserne og løget i skiver.

Anret fisken på den afkølede bund, og hæld derefter æggeblandingen over den. Anret tomaterne, radiseskiverne, drys med løg.

Bag retten i en ovn forvarmet til 175 grader i ca. 15-20 minutter.

Den kan serveres både varm og kold.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.