Krydret og stegt ris med æg, grøntsager og harissa
Denne krydrede wokret med en blanding af friske grøntsager og den røgede varme fra harissa er en fusion af det asiatiske og nordafrikanske køkken. Rester af ris fra dagen før får på ingen tid et frisk pust i denne ret.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær løget i tynde strimler. Hak hvidløget, og hak eller riv ingefæren fint. Skræl guleroden, og skær den i tern eller som tændstikker. Del broccolien i små buketter og skær peberfrugten i tern. Hak forårsløget, og skyl de frosne ærter i varmt vand for at tø dem op.
Step 2
Tænd for wokken, og tilsæt en smule olie. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær, og steg det kort, indtil det begynder at dufte. Tilsæt alle grøntsagerne med undtagelse af forårsløget, og steg det i ca. 1 minut. Slå æggene ud på panden, og fortsæt med stegningen, indtil de er gennemstegte. Tilsæt ris og bland dem godt med resten. Tilsæt til sidst Kikkoman sojasauce, harissa chilipasta og forårsløg. Bland det hele godt sammen inden servering.
Step 3
Server retten med en skive citron eller lime.
Tip:
Risene smager bedst, hvis de koges dagen inden.
Opskrifts-ID: 1395
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide