Caprese ramen med basilikum & mozzarella
Caprese ramen med basilikum & mozzarella

Caprese ramen med basilikum & mozzarella

4 1 Bedømmelse
Samlet tid20 min.
10 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

En lækker ramensuppe med aromatisk basilikum, en smule hvidløg og en farverig blanding af mozzarella, tomater og friske krydderurter - denne italiensk-inspirerede ramen er et must-try.

Ingredienser

2 Portioner
30 g
basilikumblade
1 
fed hvidløg
2 ½ spsk.
olivenolie
10 g
pinjekerner
4 
mellemstore tomater
180 g
mozzarella
 ½ 
avocado
200 g
ramennudler
540 ml
vand
15 g
blandede hakkede nødder, f.eks. cashewnødder
1 nip
friskmalet sort peber
En smule olivenolie
Næringsindhold:3623 kJ / 865 kcal
63 gFedt
28 gProtein
42 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

20 g basilikumblade – 1  fed hvidløg – 2 ½ spsk. olivenolie – 10 g pinjekerner

Hak basilikum og purér det sammen med det skrællede fed hvidløg, olivenolie og pinjekerner, indtil du har en glat blanding.

Step 2

4  mellemstore tomater – 180 g mozzarella – 10 g basilikumsblade –  ½  avocado

Skær tomater og mozzarella i ensartede skiver (0,5-1 cm) og anret dem i en cirkel på to tallerkener. Hak basilikum og drys det over tomat-mozzarella-blandingen. Skær avocadoen i tern og sæt den til side.

Step 3

200 g ramennudler – 50 ml Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag4 tsk. Kikkoman Teriyaki Marinade540 ml vand

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Fordel Kikkoman ramen suppebase, Kikkoman teriyaki marinade, pesto fra step 1 og kogende vand i to skåle og rør det hele godt sammen

Step 4

15 g blandede hakkede nødder, f.eks. cashewnødder – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip friskmalet sort peber – En smule olivenolie

Tilsæt nudlerne til suppen og placer forsigtigt cirklen af tomat og mozzarella ovenpå. Brug en paletkniv eller andet, så den ikke falder fra hinanden. Drys avocado og nødder over og pynt med Kikkoman sojasauce, sort peber og olivenolie inden servering.

Tip:

Hvis du har travlt, kan du bruge en færdiglavet Genovese pesto i stedet for at lave din egen. Dette vil dog resultere i en lidt mere bleg grøn farve i suppen.

Opskrifts-ID: 1472

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

20 g basilikumblade – 1 fed hvidløg – 2 ½ spsk. olivenolie – 10 g pinjekerner

Hak basilikum og purér det sammen med det skrællede fed hvidløg, olivenolie og pinjekerner, indtil du har en glat blanding.

4 mellemstore tomater – 180 g mozzarella – 10 g basilikumsblade – ½ avocado

Skær tomater og mozzarella i ensartede skiver (0,5-1 cm) og anret dem i en cirkel på to tallerkener. Hak basilikum og drys det over tomat-mozzarella-blandingen. Skær avocadoen i tern og sæt den til side.

200 g ramennudler – 50 ml Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag4 tsk. Kikkoman Teriyaki Marinade540 ml vand

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Fordel Kikkoman ramen suppebase, Kikkoman teriyaki marinade, pesto fra step 1 og kogende vand i to skåle og rør det hele godt sammen

15 g blandede hakkede nødder, f.eks. cashewnødder – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip friskmalet sort peber – En smule olivenolie

Tilsæt nudlerne til suppen og placer forsigtigt cirklen af tomat og mozzarella ovenpå. Brug en paletkniv eller andet, så den ikke falder fra hinanden. Drys avocado og nødder over og pynt med Kikkoman sojasauce, sort peber og olivenolie inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.