

Caprese ramen med basilikum & mozzarella
En lækker ramensuppe med aromatisk basilikum, en smule hvidløg og en farverig blanding af mozzarella, tomater og friske krydderurter - denne italiensk-inspirerede ramen er et must-try.
Fremgangsmåde
Step 1

20 g basilikumblade – 1 fed hvidløg – 2 ½ spsk. olivenolie – 10 g pinjekerner
Hak basilikum og purér det sammen med det skrællede fed hvidløg, olivenolie og pinjekerner, indtil du har en glat blanding.
Step 2

4 mellemstore tomater – 180 g mozzarella – 10 g basilikumsblade – ½ avocado
Skær tomater og mozzarella i ensartede skiver (0,5-1 cm) og anret dem i en cirkel på to tallerkener. Hak basilikum og drys det over tomat-mozzarella-blandingen. Skær avocadoen i tern og sæt den til side.
Step 3

200 g ramennudler – 50 ml Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag – 4 tsk. Kikkoman Teriyaki Marinade – 540 ml vand
Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Fordel Kikkoman ramen suppebase, Kikkoman teriyaki marinade, pesto fra step 1 og kogende vand i to skåle og rør det hele godt sammen
Step 4
15 g blandede hakkede nødder, f.eks. cashewnødder – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 nip friskmalet sort peber – En smule olivenolie
Tilsæt nudlerne til suppen og placer forsigtigt cirklen af tomat og mozzarella ovenpå. Brug en paletkniv eller andet, så den ikke falder fra hinanden. Drys avocado og nødder over og pynt med Kikkoman sojasauce, sort peber og olivenolie inden servering.
Tip:
Hvis du har travlt, kan du bruge en færdiglavet Genovese pesto i stedet for at lave din egen. Dette vil dog resultere i en lidt mere bleg grøn farve i suppen.
Opskrifts-ID: 1472
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide