

Peanutkylling-rødkålssalat med ponzu-dressing
Et forfriskende twist på en klassisk salat – peanutmarineret kylling møder sprød rødkål, cremet dressing af peanut og Kikkoman ponzu citrus sojasauce samt sprøde kikærter. Aromatisk persille giver retten både et pift af tekstur og friskhed.
Ingredienser
Dressing:
Kikærter:
Fremgangsmåde
Step 1

300 g kyllingefilet – 1 nip friskmalet peber – 1 spsk. peanutbutter – 90 ml Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer
Skær kyllingen i mellemstore skiver (ca. 1,5 cm tykke) og krydr med peber. Bland peanutbutter med Kikkoman ponzu citrus sojasauce for at lave en marinade. Vend kyllingen i, og lad det hele marinere.
Step 2

3 spsk. mayonnaise – 2 spsk. peanutbutter – 4 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 1 spsk. revet citronskal
Bland mayonnaise, peanutbutter, ponzu citrus sojasauce og citronskal i en skål.
Step 3

400 g kikærter på dåse – 1 tsk. hvidløgsgranulat – 3 spsk. olivenolie – 1 tsk. sødt paprikapulver – ½ tsk. koriander – 1 spsk. sesamfrø – 1 nip salt – 1 nip friskmalet peber
Hæld væden fra kikærterne. Vend dem i olivenolie, og bland dem derefter med krydderierne og sesamfrøene. Krydr med salt og peber, og rist kikærterne i en ovn ved 200 ˚C i 20 minutter. Alternativt kan de steges på en pande.
Step 4

250 g rødkål – 1 agurk – 1 bundt persille – 1 håndfuld af dine yndlingsspirer – 1 håndfuld ristede cashewnødder
Hak rødkålen fint, skær agurken i halve skiver, og hak persille og nødder. Grill eller steg kyllingen, og lad det køle lidt ned. Anret ingredienserne til salaten i skåle, og dryp peanutdressingen over. Læg kyllingeskiverne ovenpå, og pynt med persille og cashewnødder.
Opskrifts-ID: 1447
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide