Peanutkylling-rødkålssalat med ponzu-dressing
Peanutkylling-rødkålssalat med ponzu-dressing

Peanutkylling-rødkålssalat med ponzu-dressing

5 2 Bedømmelse
Samlet tid 1 time 20 min.
20 min. Arbejdstid
40 min. Tilberedningstid
20 min. Marineringstid

Et forfriskende twist på en klassisk salat – peanutmarineret kylling møder sprød rødkål, cremet dressing af peanut og Kikkoman ponzu citrus sojasauce samt sprøde kikærter. Aromatisk persille giver retten både et pift af tekstur og friskhed.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
kyllingefilet
1 nip
friskmalet peber
1 spsk.
peanutbutter

Dressing:

3 spsk.
mayonnaise
2 spsk.
peanutbutter
1 spsk.
revet citronskal

Kikærter:

400 g
kikærter på dåse
3 spsk.
olivenolie
1 tsk.
sødt paprikapulver
1 tsk.
hvidløgsgranulat
 ½ tsk.
koriander
1 spsk.
sesamfrø
1 nip
salt
1 nip
friskmalet peber
250 g
rødkål
1 
agurk
1 bundt
persille
1 håndfuld
af dine yndlingsspirer
1 håndfuld
ristede cashewnødder
Næringsindhold:4.401 kJ / 1.025 kcal
63 gFedt
57 gProtein
64 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g kyllingefilet – 1 nip friskmalet peber – 1 spsk. peanutbutter – 90 ml Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer

Skær kyllingen i mellemstore skiver (ca. 1,5 cm tykke) og krydr med peber. Bland peanutbutter med Kikkoman ponzu citrus sojasauce for at lave en marinade. Vend kyllingen i, og lad det hele marinere.

Step 2

3 spsk. mayonnaise – 2 spsk. peanutbutter – 4 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1 spsk. revet citronskal

Bland mayonnaise, peanutbutter, ponzu citrus sojasauce og citronskal i en skål.

Step 3

400 g kikærter på dåse – 1 tsk. hvidløgsgranulat – 3 spsk. olivenolie – 1 tsk. sødt paprikapulver –  ½ tsk. koriander – 1 spsk. sesamfrø – 1 nip salt – 1 nip friskmalet peber

Hæld væden fra kikærterne. Vend dem i olivenolie, og bland dem derefter med krydderierne og sesamfrøene. Krydr med salt og peber, og rist kikærterne i en ovn ved 200 ˚C i 20 minutter. Alternativt kan de steges på en pande.

Step 4

250 g rødkål – 1  agurk – 1 bundt persille – 1 håndfuld af dine yndlingsspirer – 1 håndfuld ristede cashewnødder

Hak rødkålen fint, skær agurken i halve skiver, og hak persille og nødder. Grill eller steg kyllingen, og lad det køle lidt ned. Anret ingredienserne til salaten i skåle, og dryp peanutdressingen over. Læg kyllingeskiverne ovenpå, og pynt med persille og cashewnødder.

Opskrifts-ID: 1447

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g kyllingefilet – 1 nip friskmalet peber – 1 spsk. peanutbutter – 90 ml Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer

Skær kyllingen i mellemstore skiver (ca. 1,5 cm tykke) og krydr med peber. Bland peanutbutter med Kikkoman ponzu citrus sojasauce for at lave en marinade. Vend kyllingen i, og lad det hele marinere.

3 spsk. mayonnaise – 2 spsk. peanutbutter – 4 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1 spsk. revet citronskal

Bland mayonnaise, peanutbutter, ponzu citrus sojasauce og citronskal i en skål.

400 g kikærter på dåse – 1 tsk. hvidløgsgranulat – 3 spsk. olivenolie – 1 tsk. sødt paprikapulver – ½ tsk. koriander – 1 spsk. sesamfrø – 1 nip salt – 1 nip friskmalet peber

Hæld væden fra kikærterne. Vend dem i olivenolie, og bland dem derefter med krydderierne og sesamfrøene. Krydr med salt og peber, og rist kikærterne i en ovn ved 200 ˚C i 20 minutter. Alternativt kan de steges på en pande.

250 g rødkål – 1 agurk – 1 bundt persille – 1 håndfuld af dine yndlingsspirer – 1 håndfuld ristede cashewnødder

Hak rødkålen fint, skær agurken i halve skiver, og hak persille og nødder. Grill eller steg kyllingen, og lad det køle lidt ned. Anret ingredienserne til salaten i skåle, og dryp peanutdressingen over. Læg kyllingeskiverne ovenpå, og pynt med persille og cashewnødder.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.