Langtidsstegte kyllingelår med dildsauce
Langtidsstegte kyllingelår med dildsauce

Langtidsstegte kyllingelår med dildsauce

4,7 3 Bedømmelse
Samlet tid 3 timer 40 min.
15 min. Arbejdstid
35 min. Tilberedningstid
2 timer 50 min. Marineringstid

Møre, langtidsstegte kyllingelår, der er marineret i en krydret kærnemælksglaze og stegt til perfektion. Retten serveres med en cremet dildsauce med en uimodståelig smag.

Ingredienser

2 Portioner
2 
kyllingelår
150 ml
kærnemælk
2 
fed hvidløg, hakket
1 tsk.
røget paprikapulver
1 spsk.
olivenolie
120 g
græsk yoghurt
1 spsk.
hakket frisk dild
1 tsk.
citronsaft
10 g
frisk dild som pynt
Næringsindhold:1.465 kJ / 350 kcal
20 gFedt
30 gProtein
10 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  kyllingelår – 150 ml kærnemælk – 2  fed hvidløg, hakket – 1 tsk. røget paprikapulver – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. olivenolie

Bland kærnemælk, hakket hvidløg, paprikapulver, Kikkoman kimchi chilisauce og Kikkoman sojasauce i en skål. Tilsæt kyllingelårene, og sørg for, at de er helt dækket af marinaden. Læg låg på, og lad dem marinere i minimum 2 timer, helst natten over, for at opnå det bedst mulige resultat. Forvarm grillen til medium varme. Fjern kyllingen fra marinaden, og lad den overskydende væde dryppe af. Pensl kyllingelårene med olivenolie. Læg kyllingelårene på grillen, og steg dem i 30-40 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum, indtil kernetemperaturen når op på 75°C, og skindet er sprødt og har taget farve.

Step 2

120 g græsk yoghurt – 1 spsk. hakket frisk dild – 1 tsk. citronsaft – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce10 g frisk dild som pynt

Bland græsk yoghurt, hakket dild, citronsaft og Kikkoman sojasauce i en lille skål. Rør det hele godt sammen, og smag til efter smag og behag. Fjern kyllingelårene fra grillen, så snart de er gennemstegte, og lad dem derefter stå og trække et par minutter. Server de grillede kyllingelår med en smule dildsauce, og pynt retten med frisk dild.

Tip:

Denne ret fungerer godt sammen med frisk baguette eller fladbrød/pitabrød.

Opskrifts-ID: 1441

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 kyllingelår – 150 ml kærnemælk – 2 fed hvidløg, hakket – 1 tsk. røget paprikapulver – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. olivenolie

Bland kærnemælk, hakket hvidløg, paprikapulver, Kikkoman kimchi chilisauce og Kikkoman sojasauce i en skål. Tilsæt kyllingelårene, og sørg for, at de er helt dækket af marinaden. Læg låg på, og lad dem marinere i minimum 2 timer, helst natten over, for at opnå det bedst mulige resultat. Forvarm grillen til medium varme. Fjern kyllingen fra marinaden, og lad den overskydende væde dryppe af. Pensl kyllingelårene med olivenolie. Læg kyllingelårene på grillen, og steg dem i 30-40 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum, indtil kernetemperaturen når op på 75°C, og skindet er sprødt og har taget farve.

120 g græsk yoghurt – 1 spsk. hakket frisk dild – 1 tsk. citronsaft – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce10 g frisk dild som pynt

Bland græsk yoghurt, hakket dild, citronsaft og Kikkoman sojasauce i en lille skål. Rør det hele godt sammen, og smag til efter smag og behag. Fjern kyllingelårene fra grillen, så snart de er gennemstegte, og lad dem derefter stå og trække et par minutter. Server de grillede kyllingelår med en smule dildsauce, og pynt retten med frisk dild.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.