Ponzu-marinerede koteletter

Samlet tid 125 min.
5 min. Arbejdstid
120 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
nakkekoteletter fra gris
Et nip salt
Friskkværnet sort peber
4 tsk.
smør
500 g
små kartofler
2 
peberfrugter, i brede skiver
Broccoli
Sesamfrø

Fremgangsmåde

Step 1

Krydr koteletterne med salt og peber, brun dem på panden på begge sider. Læg koteletterne i et ovnfast fad og hæld ponzu over og smør. Læg også små kartofler og peberfrugt i fadet. Dæk med et låg eller folie og bag i ovnen ved 120˚C i ca. 2 timer eller til kødet er mørt.

Step 2

Server i fadet med dampet broccoli og drys med sesamfrø.

Opskrifts-ID: 142

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Krydr koteletterne med salt og peber, brun dem på panden på begge sider. Læg koteletterne i et ovnfast fad og hæld ponzu over og smør. Læg også små kartofler og peberfrugt i fadet. Dæk med et låg eller folie og bag i ovnen ved 120˚C i ca. 2 timer eller til kødet er mørt.

Server i fadet med dampet broccoli og drys med sesamfrø.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.