Kimchi pandekager
Metode og ingredienser til fremstilling af ekstraordinære kimchi pandekager.
Fremgangsmåde
Step 1
Til pandekagedejen vaskes kinakålen, det tørres og hakkes groft. Løget skrælles og skæres i tynde skiver. Skær rejerne i halve eller tredjedele alt afhængigt af deres størrelse.
Step 2
Kom hvedemel og kartoffelstivelse i en skål, tilsæt gradvist ca. 90 ml vand, og pisk til en jævn masse, så der ikke dannes klumper.
Step 3
Tilsæt Kikkoman Kimchi Chilisauce, og rør rundt for at blande det sammen. Tilsæt de resterende ingredienser (undtagen sesamolien) til pandekagedejen, og rør det hele sammen.
Step 4
Hæld sesamolien i en stegepande ved høj varme og steg pandekagerne. Steg først den ene side, indtil den er sprød, vend den derefter og steg den anden side på samme måde.
Step 5
Dryp til sidst med lidt sesamolie, og steg dem, indtil de er sprøde. Pynt evt. med nogle forårsløgsringe.
Step 6
Til saucen blandes alle ingredienserne og serveres sammen med pandekagerne.
Opskrifts-ID: 1024
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide