Kimchi pandekager

Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Metode og ingredienser til fremstilling af ekstraordinære kimchi pandekager.

Ingredienser

2 Portioner

Til pandekagedejen

100 g
kinakål (4-5 blade)
1 
løg
6 
pillede rejer
60 g
hvedemel
20 g
kartoffelstivelse (eller majsstivelse)
90 g
vand
Forårsløg skåret i ringe, hvis ønsket

Til saucen

1 spsk.
sukker
2 spsk.
hvide sesamfrø
Næringsindhold: 1696 kJ  /  386 kcal
19,4 g Fedt
15,6 g Protein
38,4 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Til pandekagedejen vaskes kinakålen, det tørres og hakkes groft. Løget skrælles og skæres i tynde skiver. Skær rejerne i halve eller tredjedele alt afhængigt af deres størrelse.

Step 2

Kom hvedemel og kartoffelstivelse i en skål, tilsæt gradvist ca. 90 ml vand, og pisk til en jævn masse, så der ikke dannes klumper.

Step 3

Tilsæt Kikkoman Kimchi Chilisauce, og rør rundt for at blande det sammen. Tilsæt de resterende ingredienser (undtagen sesamolien) til pandekagedejen, og rør det hele sammen.

Step 4

Hæld sesamolien i en stegepande ved høj varme og steg pandekagerne. Steg først den ene side, indtil den er sprød, vend den derefter og steg den anden side på samme måde.

Step 5

Dryp til sidst med lidt sesamolie, og steg dem, indtil de er sprøde. Pynt evt. med nogle forårsløgsringe.

Step 6

Til saucen blandes alle ingredienserne og serveres sammen med pandekagerne.

Opskrifts-ID: 1024

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Til pandekagedejen vaskes kinakålen, det tørres og hakkes groft. Løget skrælles og skæres i tynde skiver. Skær rejerne i halve eller tredjedele alt afhængigt af deres størrelse.

Kom hvedemel og kartoffelstivelse i en skål, tilsæt gradvist ca. 90 ml vand, og pisk til en jævn masse, så der ikke dannes klumper.

Tilsæt Kikkoman Kimchi Chilisauce, og rør rundt for at blande det sammen. Tilsæt de resterende ingredienser (undtagen sesamolien) til pandekagedejen, og rør det hele sammen.

Hæld sesamolien i en stegepande ved høj varme og steg pandekagerne. Steg først den ene side, indtil den er sprød, vend den derefter og steg den anden side på samme måde.

Dryp til sidst med lidt sesamolie, og steg dem, indtil de er sprøde. Pynt evt. med nogle forårsløgsringe.

Til saucen blandes alle ingredienserne og serveres sammen med pandekagerne.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.