

Okonomiyaki ”japansk madpandekage” med kød buta-tama
Ingredienser
Dej:
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl purløget, dup det tørt, og snit det i fine ringe. Rens spidskålen, skær den i ca. 3 cm lange strimler, og skyl dem. Rens forårsløgene, skær dem i 2-3 mm tynde ringe, og skyl dem.
Step 2
Dej: Pisk dashi-bouillonen og ægget sammen i en skål. Bland hvedemel og kartoffelmel sammen med bagepulveret, og rør melblandingen i dashi-æggeblandingen. Sørg for at røre alle klumper ud. Tilsæt spidskål og forårsløg, og bland det hele godt sammen.
Step 3
Varm 1 spsk. olie op på en pande (24 cm diameter). Kom halvdelen af dejblandingen på panden – sørg for, at grøntsagerne er jævnt fordelt – og steg pandekagen i ca. 2-3 minutter ved jævn varme.
Step 4
I mellemtiden drysses med 1 spsk. ristede løg. Fordel kødskiverne på pandekagen, og vend den belagte pandekage. Steg videre på den anden side i 2-3 minutter ved jævn varme (skru lidt ned for blusset). Lad okonomiyakien glide over på en tallerken.
Step 5
Varm derefter endnu ½ spsk. olie op på panden, og slå et æg ud på panden. Læg straks den stegte okonomiyaki tilbage på panden med kødsiden nedad. Steg videre i 2-3 minutter, og hold pandekagen varm. Lav endnu en pandekage efter samme fremgangsmåde.
Step 6
Anret de færdige okonomiyaki med æggesiden opad på hver deres tallerken, og pensl dem med Teriyaki BBQ-sauce med honning. Fordel mayonnaisen i tynder striber på pandekagerne, og drys med snittet purløg inden servering.
Opskrifts-ID: 27
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide