Kyllingespyd med ananas
Ananas er lækkert til en grillaften. Dens sødme og syrlige smag passer perfekt til mør kylling, mens teriyaki-glacen sørger for en smagseksplosion.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingen i store tern, og læg dem i en skål. Tilføj olivenolie, 6 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning, hakket hvidløg, Tabasco sauce og hakket mynte. Sæt det til side, så det kan marinere godt igennem.
Step 2
Skær squashen i skiver, og skær peberfrugten op i store tern. Rødløget skæres i kvarte og ananassen skæres i store tern – omtrent samme størrelse som kyllingen.
Step 3
Læg træspyd i vand før de tages i brug.
Step 4
Kylling, grøntsager og frugt stikkes nu skiftevis på spyddene, så de ser farverige og indbydende ud.
Step 5
Grill spyddene på en forvarmet rist/plade ved medium varme i ca. 15 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum.
Opskrifts-ID: 1114
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide