Grønne proteinwraps med crispy kylling
Grønne proteinwraps med crispy kylling

Grønne proteinwraps med crispy kylling

Samlet tid45 min.
15 min.Arbejdstid
30 min.Tilberedningstid

Grønne wraps med saftig, sprød kylling og fyldt med avocado, salat og tomater – en frisk og lækker ret, der både mætter og er fyldt med smag.

Ingredienser

4 Portioner

Wraps:

300 g
optøet hakket spinat
5 
æg
250 ml
hvedemel
1 tsk.
citronsaft
Olie eller smør til stegning
 ½ tsk.
bagepulver

Fyld:

2 
avokadoer
Salat efter eget valg
2 
tomater
2 
kyllingebryster
1 
æg
Olie til stegning på pande eller i frituregryde

Fremgangsmåde

Step 1

300 g optøet hakket spinat – 5  æg – 250 ml hvedemel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. citronsaft – Olie eller smør til stegning –  ½ tsk. bagepulver

Kom alle ingredienserne til wrapsene op i en blender, og kør dem til en ensartet masse. Steg wrapsene som pandekager på en varm pande i olie eller smør.

Step 2

2  avokadoer – Salat efter eget valg – 2  tomater

Snit og hak avokadoerne, salaten og tomaterne, og stil dem til side.

Step 3

2  kyllingebryster – 200 ml Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil1  æg – Olie til stegning i pande eller frituregryde

Pisk ægget med en gaffel, og vend kyllingebrysterne først i æggemassen og derefter i pankorasp. Steg dem til gennemstegte i frituregryde eller på en pande i godt med olie.

Step 4

Skær kyllingebrysterne i fine skiver, og fold nu grønt og kylling ind i pandekagerne. Server straks med Kikkoman Sesame Sauce.

Opskrifts-ID: 1425

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g optøet hakket spinat – 5 æg – 250 ml hvedemel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. citronsaft – Olie eller smør til stegning – ½ tsk. bagepulver

Kom alle ingredienserne til wrapsene op i en blender, og kør dem til en ensartet masse. Steg wrapsene som pandekager på en varm pande i olie eller smør.

2 avokadoer – Salat efter eget valg – 2 tomater

Snit og hak avokadoerne, salaten og tomaterne, og stil dem til side.

2 kyllingebryster – 200 ml Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil1 æg – Olie til stegning i pande eller frituregryde

Pisk ægget med en gaffel, og vend kyllingebrysterne først i æggemassen og derefter i pankorasp. Steg dem til gennemstegte i frituregryde eller på en pande i godt med olie.

Skær kyllingebrysterne i fine skiver, og fold nu grønt og kylling ind i pandekagerne. Server straks med Kikkoman Sesame Sauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.