

Grønne proteinwraps med crispy kylling
Grønne wraps med saftig, sprød kylling og fyldt med avocado, salat og tomater – en frisk og lækker ret, der både mætter og er fyldt med smag.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g optøet hakket spinat – 5 æg – 250 ml hvedemel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. citronsaft – Olie eller smør til stegning – ½ tsk. bagepulver
Kom alle ingredienserne til wrapsene op i en blender, og kør dem til en ensartet masse. Steg wrapsene som pandekager på en varm pande i olie eller smør.
Step 2

2 avokadoer – Salat efter eget valg – 2 tomater
Snit og hak avokadoerne, salaten og tomaterne, og stil dem til side.
Step 3
2 kyllingebryster – 200 ml Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 1 æg – Olie til stegning i pande eller frituregryde
Pisk ægget med en gaffel, og vend kyllingebrysterne først i æggemassen og derefter i pankorasp. Steg dem til gennemstegte i frituregryde eller på en pande i godt med olie.
Step 4
Skær kyllingebrysterne i fine skiver, og fold nu grønt og kylling ind i pandekagerne. Server straks med Kikkoman Sesame Sauce.
Opskrifts-ID: 1425
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide