Bagt citrus-laks
Bagt citrus-laks

Bagt citrus-laks

Ingredienser

4 Portioner
4 
laksefileter
3 spsk.
citron- eller limesaft
1 tsk.
honning
2 tsk.
frisk revet ingefær
1 tsk.
knust hvidløg
1 nip
sort peber

Fremgangsmåde

Bland marinaden af alle ingredienserne og lad laksefileterne marinere i køleskabet i ca. 30 minutter. Imens opvarmes ovnen til 200˚C, og tilbehøret forberedes. Bag laksen i ovnen i ca. 15 minutter indtil fisken er gennemstegt. Pensl med marinaden nogle gange, mens laksen er i ovnen. Pynt med friske krydderurter, friske citron- eller limeskiver og evt. lidt frisk chili og server med fx nye kartofler og salat.

Opskrifts-ID: 132

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland marinaden af alle ingredienserne og lad laksefileterne marinere i køleskabet i ca. 30 minutter. Imens opvarmes ovnen til 200˚C, og tilbehøret forberedes. Bag laksen i ovnen i ca. 15 minutter indtil fisken er gennemstegt. Pensl med marinaden nogle gange, mens laksen er i ovnen. Pynt med friske krydderurter, friske citron- eller limeskiver og evt. lidt frisk chili og server med fx nye kartofler og salat.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.