

Stegte rosenkål med guanciale og citron
Aromatiske rosenkål kombineres med velsmagende italiensk guanciale, syrlige syltede citroner og sprødhed fra et syrligt æble. En ret fyldt med smag og et tilbehør, der komplementerer enhver hovedret.
Fremgangsmåde
Step 1

70 g italiensk guanciale, tørret – 300 g rosenkål, rensede og halverede – 2 skalotteløg
Varm en stor stegepande over en direkte flamme, indtil den er meget varm. Tilsæt guanciale i tern, og steg det i 3-4 minutter, indtil det er sprødt. Tilsæt rosenkål og skalotteløg i tern, og steg i 7-8 minutter, indtil de begynder at tage farve og er bløde.
Step 2

1 syltet citron, i tynde skiver – 1 lille syrligt æble – 5 g friske basilikumblade – 20 g Pecorino Romano – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 40 ml Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – 2 fed hvidløg
Tilsæt Kikkoman sojasauce, Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning og hvidløg i tern til panden med guanciale, skalotteløg og rosenkål. Fortsæt med at stege det hele i 1-2 minutter, indtil der har dannet sig en jævn og glat sauce, der dækker alle rosenkålene. Hæld retten over på et fad. Pynt med den skiveskårne syltede citron, syrlige æbletern, frisk basilikum og revet pecorino-ost.
Opskrifts-ID: 1454
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide