Stegte rosenkål med guanciale og citron
Stegte rosenkål med guanciale og citron

Stegte rosenkål med guanciale og citron

Samlet tid 19 min.
5 min. Arbejdstid
14 min. Tilberedningstid

Aromatiske rosenkål kombineres med velsmagende italiensk guanciale, syrlige syltede citroner og sprødhed fra et syrligt æble. En ret fyldt med smag og et tilbehør, der komplementerer enhver hovedret.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
rosenkål, rensede og halverede
2 
skalotteløg
70 g
italiensk guanciale, tørret
2 
fed hvidløg
1 
syltet citron, i tynde skiver
1 
lille syrligt æble
5 g
friske basilikumblade
20 g
Pecorino Romano
Næringsindhold:1.340 kJ / 320 kcal
20 gFedt
10 gProtein
25 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

70 g italiensk guanciale, tørret – 300 g rosenkål, rensede og halverede – 2  skalotteløg

Varm en stor stegepande over en direkte flamme, indtil den er meget varm. Tilsæt guanciale i tern, og steg det i 3-4 minutter, indtil det er sprødt. Tilsæt rosenkål og skalotteløg i tern, og steg i 7-8 minutter, indtil de begynder at tage farve og er bløde.

Step 2

1  syltet citron, i tynde skiver – 1  lille syrligt æble – 5 g friske basilikumblade – 20 g Pecorino Romano – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce40 ml Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning2  fed hvidløg

Tilsæt Kikkoman sojasauce, Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning og hvidløg i tern til panden med guanciale, skalotteløg og rosenkål. Fortsæt med at stege det hele i 1-2 minutter, indtil der har dannet sig en jævn og glat sauce, der dækker alle rosenkålene. Hæld retten over på et fad. Pynt med den skiveskårne syltede citron, syrlige æbletern, frisk basilikum og revet pecorino-ost.

Opskrifts-ID: 1454

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

70 g italiensk guanciale, tørret – 300 g rosenkål, rensede og halverede – 2 skalotteløg

Varm en stor stegepande over en direkte flamme, indtil den er meget varm. Tilsæt guanciale i tern, og steg det i 3-4 minutter, indtil det er sprødt. Tilsæt rosenkål og skalotteløg i tern, og steg i 7-8 minutter, indtil de begynder at tage farve og er bløde.

1 syltet citron, i tynde skiver – 1 lille syrligt æble – 5 g friske basilikumblade – 20 g Pecorino Romano – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce40 ml Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning2 fed hvidløg

Tilsæt Kikkoman sojasauce, Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning og hvidløg i tern til panden med guanciale, skalotteløg og rosenkål. Fortsæt med at stege det hele i 1-2 minutter, indtil der har dannet sig en jævn og glat sauce, der dækker alle rosenkålene. Hæld retten over på et fad. Pynt med den skiveskårne syltede citron, syrlige æbletern, frisk basilikum og revet pecorino-ost.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.