Wokret med kylling, peberfrugt, ananas og chili
Wokret med kylling, peberfrugt, ananas og chili

Wokret med kylling, peberfrugt, ananas og chili

Samlet tid60 min.
15 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid
30 min.Marineringstid

Nyd den perfekte balance mellem sødme og syrlighed i denne hurtige og nemme wokret med ananas og kylling. Det hele rundes af med et strejf af chili.

Ingredienser

2 Portioner

Marinade:

300 g
kyllingebryst (eller udbenede kyllingelår)
1 tsk.
brun farin
0,3 tsk.
stødt spidskommen
2 cm
frisk ingefær
1 spsk.
limesaft

Grøntsager:

1 
løg
2 cm
frisk ingefær
1 
chili
100 g
frisk ananas, skrællet
 ¼ 
grøn peberfrugt
 ¼ 
rød peberfrugt
 ¼ 
gul peberfrugt
1 
lille gulerod
 ½ bundt
frisk koriander
1 tsk.
brun farin
Stegeolie (f.eks. rapsolie)

Pynt:

1 
lime (skåret i både)
Næringsindhold:1854 kJ / 443 kcal
16 gFedt
42 gProtein
31 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingen i tern. Tilsæt Kikkoman sojasauce, sukker, stødt spidskommen, revet ingefær og limesaft. Bland det hele godt sammen, og lad kyllingen marinere i ca. 30 minutter.

Step 2

Skær løget i tynde skiver. Riv eller hak ingefæren fint. Hak chilien. Skær ananas i store tern, peberfrugt i tern og gulerod i halve skiver. Hak korianderen.

Step 3

Opvarm en smule olie på panden. Tilsæt kyllingetern og steg dem ved høj varme, indtil kødet begynder at tage farve. Tilsæt løg, gulerod, ingefær, ananas og chili, og lad det hele stege i 1 minut. Tilsæt brun farin og lad den karamellisere. Tilsæt peberfrugt, bland alt sammen, og steg det hele i 1-2 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman sojasauce, og steg det hele, indtil al overskydende væske er fordampet.

Step 4

Server retten med frisk koriander og lime.

Opskrifts-ID: 1398

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingen i tern. Tilsæt Kikkoman sojasauce, sukker, stødt spidskommen, revet ingefær og limesaft. Bland det hele godt sammen, og lad kyllingen marinere i ca. 30 minutter.

Skær løget i tynde skiver. Riv eller hak ingefæren fint. Hak chilien. Skær ananas i store tern, peberfrugt i tern og gulerod i halve skiver. Hak korianderen.

Opvarm en smule olie på panden. Tilsæt kyllingetern og steg dem ved høj varme, indtil kødet begynder at tage farve. Tilsæt løg, gulerod, ingefær, ananas og chili, og lad det hele stege i 1 minut. Tilsæt brun farin og lad den karamellisere. Tilsæt peberfrugt, bland alt sammen, og steg det hele i 1-2 minutter. Tilsæt til sidst Kikkoman sojasauce, og steg det hele, indtil al overskydende væske er fordampet.

Server retten med frisk koriander og lime.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.