Spanske tortilla-hapsere med skaldyr
Spanske tortilla-hapsere med skaldyr

Spanske tortilla-hapsere med skaldyr

Samlet tid40 min.
10 min.Arbejdstid
30 min.Tilberedningstid

Disse spanske tortilla-hapsere er en ideel snack på farten, hvor krydrede bagte kartofler med skaldyr, edamamebønner og peberfrugter kombineres og fremhæves af sojasauce med mindre salt. De er nemme at tilberede, skære ud og pakke sammen til en lækker udendørssnack.

Ingredienser

4 Portioner
3 spsk.
vegetabilsk olie
400 g
forkogte kartoffeltern
200 g
flerfarvede peberfrugtstern
1 
finthakket løg
1 
knust fed hvidløg
250 g
optøet skaldyrsblanding
150 g
afskallede edamamebønner
8 
æg
 ½ tsk.
sødt paprikapulver
Friskmalet peber
2 spsk.
friskhakket persille
Næringsindhold:1629 kJ / 392 kcal
20 gFedt
28 gProtein
21 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

3 spsk. vegetabilsk olie – 400 g forkorte kartoffeltern – 200 g flerfarvede peberfrugtstern – 1  finthakket løg – 1  knust fed hvidløg – 250 g optøet skaldyrsblanding – 150 g afskallede edamamebønner

Opvarm olien på en stegepande (ca. 26 cm i diameter) ved høj varme og steg ingredienserne i ca. 3 minutter.

Step 2

8  æg – 60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt ½ tsk. sødt paprikapulver – Friskmalet peber

Bland ingredienserne sammen og hæld det over blandingen af grøntsager og skaldyr. Læg låg på panden og lad æggekagen sætte sig ved svag varme i 20-30 minutter.

Step 3

2 spsk. friskhakket persille

Skær den afkølede spanske tortilla i mindre stykker, drys med persille og pak stykkerne til udendørs aktiviteter som f.eks. en picnic.

Tip:

Hvis du har en ovnfast pande, kan du også tilberede den spanske tortilla i en forvarmet ovn ved 180 °C i 20-30 minutter uden låg, i stedet for på komfuret.

Opskrifts-ID: 1288

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

3 spsk. vegetabilsk olie – 400 g forkorte kartoffeltern – 200 g flerfarvede peberfrugtstern – 1 finthakket løg – 1 knust fed hvidløg – 250 g optøet skaldyrsblanding – 150 g afskallede edamamebønner

Opvarm olien på en stegepande (ca. 26 cm i diameter) ved høj varme og steg ingredienserne i ca. 3 minutter.

8 æg – 60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt ½ tsk. sødt paprikapulver – Friskmalet peber

Bland ingredienserne sammen og hæld det over blandingen af grøntsager og skaldyr. Læg låg på panden og lad æggekagen sætte sig ved svag varme i 20-30 minutter.

2 spsk. friskhakket persille

Skær den afkølede spanske tortilla i mindre stykker, drys med persille og pak stykkerne til udendørs aktiviteter som f.eks. en picnic.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.