Spanske tortilla-hapsere med skaldyr
Disse spanske tortilla-hapsere er en ideel snack på farten, hvor krydrede bagte kartofler med skaldyr, edamamebønner og peberfrugter kombineres og fremhæves af sojasauce med mindre salt. De er nemme at tilberede, skære ud og pakke sammen til en lækker udendørssnack.
Fremgangsmåde
Step 1
3 spsk. vegetabilsk olie – 400 g forkorte kartoffeltern – 200 g flerfarvede peberfrugtstern – 1 finthakket løg – 1 knust fed hvidløg – 250 g optøet skaldyrsblanding – 150 g afskallede edamamebønner
Opvarm olien på en stegepande (ca. 26 cm i diameter) ved høj varme og steg ingredienserne i ca. 3 minutter.
Step 2
8 æg – 60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – ½ tsk. sødt paprikapulver – Friskmalet peber
Bland ingredienserne sammen og hæld det over blandingen af grøntsager og skaldyr. Læg låg på panden og lad æggekagen sætte sig ved svag varme i 20-30 minutter.
Step 3
2 spsk. friskhakket persille
Skær den afkølede spanske tortilla i mindre stykker, drys med persille og pak stykkerne til udendørs aktiviteter som f.eks. en picnic.
Tip:
Hvis du har en ovnfast pande, kan du også tilberede den spanske tortilla i en forvarmet ovn ved 180 °C i 20-30 minutter uden låg, i stedet for på komfuret.
Opskrifts-ID: 1288
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide