Havaborre med ingefær og tomater
Havaborre med ingefær og tomater

Havaborre med ingefær og tomater

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 1 time 30 min.
30 min. Arbejdstid
40 min. Tilberedningstid
20 min. Marineringstid

Sprød havaborre stegt med ingefær og syrlige tomater, serveret med en stærk kimchi sojasauce. Denne fusionsret er en blanding af delikat fisk og kraftige asiatiske smage.

Ingredienser

2 Portioner
2 
havaborrer á ca. 350 g per styk
400 g
cherrytomater
1 
skalotteløg
3 cm
ingefær
2 
stængler bladselleri
2 
fed hvidløg
50 ml
stegeolie
200 ml
hvidvin
10 
thaibasilikumblade
1 nip
peber
 ½ tsk.
sukker
Næringsindhold:3.877 kJ / 926 kcal
35 gFedt
79 gProtein
23 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  havaborrer á ca. 350 g per styk – 3 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi

Fjern skællene fra fiskene, og rens og tør dem. Rids skindet på begge sider med en kniv. Dæk fiskene med Kikkoman kimchi chilisauce, og stil dem til side.

Step 2

400 g cherrytomater – 1  skalotteløg – 3 cm ingefær – 2  stængler bladselleri – 2  fed hvidløg – 50 ml stegeolie

Skær tomater og løg i tern. Skær ingefær og bladselleri i skiver, og hak hvidløget. Opvarm olie på en stegepande. Steg fiskene ganske kort på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

Step 3

200 ml hvidvin – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt10  thaibasilikumblade – 1 nip peber –  ½ tsk. sukker

Tilsæt løg og bladselleri til fiskene på panden, og steg, indtil løgene er bløde. Tilsæt ingefær, hvidløg og tomater. Hæld hvidvin over, og lad det hele koge, indtil alkoholen er fordampet. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt, og kog det hele ind, indtil væden er fordampet. Mod slutningen smages retten til med sukker, peber og friskrevne blade af thaibasilikum.

Opskrifts-ID: 1442

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 havaborrer á ca. 350 g per styk – 3 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi

Fjern skællene fra fiskene, og rens og tør dem. Rids skindet på begge sider med en kniv. Dæk fiskene med Kikkoman kimchi chilisauce, og stil dem til side.

400 g cherrytomater – 1 skalotteløg – 3 cm ingefær – 2 stængler bladselleri – 2 fed hvidløg – 50 ml stegeolie

Skær tomater og løg i tern. Skær ingefær og bladselleri i skiver, og hak hvidløget. Opvarm olie på en stegepande. Steg fiskene ganske kort på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

200 ml hvidvin – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt10 thaibasilikumblade – 1 nip peber – ½ tsk. sukker

Tilsæt løg og bladselleri til fiskene på panden, og steg, indtil løgene er bløde. Tilsæt ingefær, hvidløg og tomater. Hæld hvidvin over, og lad det hele koge, indtil alkoholen er fordampet. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt, og kog det hele ind, indtil væden er fordampet. Mod slutningen smages retten til med sukker, peber og friskrevne blade af thaibasilikum.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.