

Havaborre med ingefær og tomater
Sprød havaborre stegt med ingefær og syrlige tomater, serveret med en stærk kimchi sojasauce. Denne fusionsret er en blanding af delikat fisk og kraftige asiatiske smage.
Fremgangsmåde
Step 1

2 havaborrer á ca. 350 g per styk – 3 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi
Fjern skællene fra fiskene, og rens og tør dem. Rids skindet på begge sider med en kniv. Dæk fiskene med Kikkoman kimchi chilisauce, og stil dem til side.
Step 2

400 g cherrytomater – 1 skalotteløg – 3 cm ingefær – 2 stængler bladselleri – 2 fed hvidløg – 50 ml stegeolie
Skær tomater og løg i tern. Skær ingefær og bladselleri i skiver, og hak hvidløget. Opvarm olie på en stegepande. Steg fiskene ganske kort på begge sider, indtil de er gyldenbrune.
Step 3

200 ml hvidvin – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 10 thaibasilikumblade – 1 nip peber – ½ tsk. sukker
Tilsæt løg og bladselleri til fiskene på panden, og steg, indtil løgene er bløde. Tilsæt ingefær, hvidløg og tomater. Hæld hvidvin over, og lad det hele koge, indtil alkoholen er fordampet. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt, og kog det hele ind, indtil væden er fordampet. Mod slutningen smages retten til med sukker, peber og friskrevne blade af thaibasilikum.
Opskrifts-ID: 1442
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide