

Braiseret vildt med enebær og rosmarin
Mørt vildsvinekød braiseret i en mørk ølsauce med enebær og rosmarin, serveret med en farverig persillepesto. En perfekt balance mellem kraftige smage og friske urtenoter.
Ingredienser
Persillepesto:
Fremgangsmåde
Step 1

400 g vildsvinenakke, skåret i 8 portioner – 60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. olie
Læg kødet i en pose med genluk og mariner det i Kikkoman sojasauce i mindst 3 timer eller op til 14 timer. Opvarm olien i en mellemstor gryde direkte over moderate flammer. Tilsæt kødet og brun det på alle sider (ca. 3-4 minutter per side). Fjern gryden fra varmen, tag kødet op af gryden, og lad det stå til senere brug.
Step 2

2 løg, finthakkede – 2 fed hvidløg, hakkede – 5 vilde svampe, tørrede – 1 tsk. enebær, knuste – 1 kvist frisk rosmarin – 250 ml mørk øl – 80 ml Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø
Tilsæt de hakkede løg og hvidløg i den samme gryde og steg dem i 2-3 minutter, indtil løgene er bløde. Tilsæt svampe, knuste enebær og rosmarinkvisten til gryden. Rør det godt sammen, så smagene frigives. Hæld den mørke øl og Kikkoman teriyaki sauce med sesam i, og lad det simre. Sørg for at skrabe det brune af grydens bund. Læg det brunede kød tilbage i gryden. Læg låg på, og lad det simre i 1,5 – 2 timer under jævn omrøring, indtil kødet er mørt og gennemstegt. Du kan tilsætte lidt mere øl, hvis saucen bliver for tør.
Step 3

40 g frisk persille – 1 fed hvidløg – 2 spsk. pinjekerner – 3 spsk. ekstra jomfruolivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Læg frisk persille, hvidløgsfed, pinjekerner og olivenolie i en morter, og bland det sammen til en glat masse. Tilsæt Kikkoman sojasauce, og rør det sammen. Server den færdige pesto sammen med det stegte vildsvinekød.
Tip:
Du kan servere denne ret med din foretrukne kulhydrat, såsom brød, ris, byg eller lignende.
Opskrifts-ID: 1459
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide