

Bentoboks med omelet og grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Rist evt. mandlerne, og drys dem med røget paprikapulver. Skær evt. risnudlerne i mindre stykker, og kog dem efter anvisningen på pakken.
Step 2
I mellemtiden. Rens den lille pak choi, skyl den, og skær den i strimler. Fjern kernerne og de hvide hinder fra den halve peberfrugt, skyl frugtkødet, og skær det i tern. Rens svampene, og skær dem evt. i halve afhængigt af størrelsen. Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits alle grøntsagerne (pak choi, peberfrugt og svampe) i ca. 4-6 minutter. Krydr med 1 spsk. Teriyaki sauce, og tag grøntsagerne af panden.
Step 3
Kog panden med det overskydende stegefedt af med resten af Teriyaki saucen, 2 spsk. sojasauce, honning og 5 spsk. vand, og lad blandingen koge lidt ind. Krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med.
Step 4
Omelet: Pisk æggene med ½ spsk. sojasauce og peber. Varm resten af olien op på en pande, hæld æggemassen på, og lad den stivne. Skær den færdige omelet i brede strimler. Skær noripladen i fine strimler, og bland dem sammen med nudlerne og resten af sojasaucen.
Step 5
Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, drys med hakkede mandler, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med. Varm retten op i mikroovnen, når den skal spises.
Opskrifts-ID: 655
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide