Bentoboks med Teriyaki-kylling og grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 220 °C (over-/undervarme; varmluft: 200 °C). Skyl auberginen, skær enderne fra, og skær auberginen i ca. 2x2 cm store tern. Skyl timianen, og rør bladene sammen med 2 spsk. sojasauce og 1 tsk. olie. Vend aubergineternene i blandingen, læg dem i et lille ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Step 2
Dressing: Skyl limen under meget varmt vand, dup den tør, og riv noget af skallen. Skær limen i halve og pres den. Rør en dressing af resten af sojasaucen, ½ spsk. Teriyaki sauce, honning, 1-2 spsk. limesaft og lidt revet lime, og krydr med peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og vend den i 1 spsk. af dressingen.
Step 3
Skyl kyllingebrystfileterne, dup dem tørre, og skær dem i 2x2 cm store tern. Vend kødet i resten af Teriyaki saucen. Varm resten af olien op på en pande, og steg kødet i ca. 8-10 minutter.
Step 4
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skær avokadokødet i mindre stykker, og dryp stykkerne med limesaft, så de ikke bliver brune. Hæld resten af dressingen i et glas med skruelåg til at tage med. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, pynt med hakkede pekannødder, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med.
Opskrifts-ID: 660
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide