Stegte nudler med sojasauce og pak choi
Stegte nudler med sojasauce og pak choi

Stegte nudler med sojasauce og pak choi

4,5 2 Bedømmelse
Samlet tid30 min.
30 min.Arbejdstid

Nogle gange er det de mest simple retter, der er de bedste. Lav denne enkle, veganske ret ved at blande en masse lækre grøntsager sammen med japanske ramennudler og en sojadressing.

Ingredienser

4 Portioner
75 g
cashewnødder
250 g
ramen-nudler
3 
forårsløg
3 
fed hvidløg
1 
rød peberfrugt
100 g
champignoner
4 
små pak choi
2 ½ spsk.
planteolie
1 spsk.
revet ingefær
2 spsk.
chilisauce
2 spsk.
riseddike
Korianderblade
Næringsindhold:2209 kJ / 527 kcal
14,3 gFedt
17,9 gProtein
76,7 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Rist nødderne på en pande uden fedtstof, og stil dem til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Rens og skyl forårsløgene, og skær dem i ringe. Pil og pres hvidløget. Skær peberfrugten i halve, skyl og udkern den, og skær den i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl pak choien, og skær den i kvarte.

Step 2

Varm planteolien op på en pande, og svits forårsløg, hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Tilsæt peberfrugt, champignon og pak choi, og svits det hele på alle sider. Tilsæt nudlerne, bland det hele sammen, og lad nudlerne stege med et kort øjeblik.

Step 3

Rør Kikkoman Sojasauce, chilisauce, eddike og sesamolie sammen. Hæld saucen over retten, og lad det hele stege videre i nogle minutter. Drys de stegte nudler med nødder og koriander inden servering.

Opskrifts-ID: 221

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rist nødderne på en pande uden fedtstof, og stil dem til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Rens og skyl forårsløgene, og skær dem i ringe. Pil og pres hvidløget. Skær peberfrugten i halve, skyl og udkern den, og skær den i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl pak choien, og skær den i kvarte.

Varm planteolien op på en pande, og svits forårsløg, hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Tilsæt peberfrugt, champignon og pak choi, og svits det hele på alle sider. Tilsæt nudlerne, bland det hele sammen, og lad nudlerne stege med et kort øjeblik.

Rør Kikkoman Sojasauce, chilisauce, eddike og sesamolie sammen. Hæld saucen over retten, og lad det hele stege videre i nogle minutter. Drys de stegte nudler med nødder og koriander inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.