Stegte nudler med sojasauce og pak choi
Nogle gange er det de mest simple retter, der er de bedste. Lav denne enkle, veganske ret ved at blande en masse lækre grøntsager sammen med japanske ramennudler og en sojadressing.
Fremgangsmåde
Step 1
Rist nødderne på en pande uden fedtstof, og stil dem til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Rens og skyl forårsløgene, og skær dem i ringe. Pil og pres hvidløget. Skær peberfrugten i halve, skyl og udkern den, og skær den i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl pak choien, og skær den i kvarte.
Step 2
Varm planteolien op på en pande, og svits forårsløg, hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Tilsæt peberfrugt, champignon og pak choi, og svits det hele på alle sider. Tilsæt nudlerne, bland det hele sammen, og lad nudlerne stege med et kort øjeblik.
Step 3
Rør Kikkoman Sojasauce, chilisauce, eddike og sesamolie sammen. Hæld saucen over retten, og lad det hele stege videre i nogle minutter. Drys de stegte nudler med nødder og koriander inden servering.
Opskrifts-ID: 221
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide