Nemme oste quesadillas med champignon
De ultimative Tex-Mex-ristede tortilla-sandwiches! Disse vegetariske quesadillas er fyldt med sauterede champignon, peberfrugter, ost og løg og er bagt, indtil de er sprøde udenpå og smeltede i midten. Serveres varme fra ovnen, skåret i trekanter.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær champignonerne i skiver. Løget og peberfrugten skæres i fine tern, og hvidløget hakkes fint. Steg champignonerne sammen med løgte og peberfrugten i den opvarmede olie i ca. 5 minutter. Tilsæt spinat, lad den falde til kortvarigt og smag fyldet til med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce, paprikapulver og timian. Bland osten i.
Step 2
Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel grøntsags-ostfyldet på den ene halvdel af tortillaerne, læg den resterende tortillahalvdel ovenpå, tryk lidt ned og halvér tortillaerne. Læg tortillastykkerne side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i 5-8 minutter, indtil osten er smeltet.
Tip:
Der kan varieres med forskellige ostetyper, f.eks. kan du bruge alle former for oste, der er tilovers.
Serveres med guacamole eller salsa til at dyppe i.
Opskrifts-ID: 1056
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide