

Teriyaki-blomkålsburger med halloumi
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 6). Læg alufolie på en bageplade.
Step 2
Skær to blomkålsbøffer ud af midten af hvert blomkålshoved. Sørg for, at stilken holder bøfferne sammen, så du har i alt 4 store bøffer (de mindre rester gemmes til en anden ret). Pensl blomkålsbøfferne med 4 spsk. Teriyaki marinade.
Step 3
Varm 1 spsk. olie op på en stor pande, og steg blomkålsbøfferne på begge sider i 3-4 minutter, til de er godt brune (de kan evt. steges ad flere omgange). Læg derefter blomkålsbøfferne på bagepladen, og bag dem i ovnen i 10 minutter, til de er møre.
Step 4
I mellemtiden varmes endnu en spsk. olie op på panden. Damp de røde løg i olien i 5 minutter, til de begynder at blive bløde. Tilsæt derefter de resterende 2 spsk. Teriyaki marinade, og lad løgene simre videre i 2 minutter, til de er klare. Stil løgene til side, og tør panden af.
Opskrifts-ID: 327
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide