

Teriyaki-blomkålsburger med halloumi
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 6). Læg alufolie på en bageplade.
Step 2
Skær to blomkålsbøffer ud af midten af hvert blomkålshoved. Sørg for, at stilken holder bøfferne sammen, så du har i alt 4 store bøffer (de mindre rester gemmes til en anden ret). Pensl blomkålsbøfferne med 4 spsk. Teriyaki marinade.
Step 3
Varm 1 spsk. olie op på en stor pande, og steg blomkålsbøfferne på begge sider i 3-4 minutter, til de er godt brune (de kan evt. steges ad flere omgange). Læg derefter blomkålsbøfferne på bagepladen, og bag dem i ovnen i 10 minutter, til de er møre.
Step 4
I mellemtiden varmes endnu en spsk. olie op på panden. Damp de røde løg i olien i 5 minutter, til de begynder at blive bløde. Tilsæt derefter de resterende 2 spsk. Teriyaki marinade, og lad løgene simre videre i 2 minutter, til de er klare. Stil løgene til side, og tør panden af.
Step 5
Wipe out the pan. Add the remaining oil and cook the halloumi slices for 2-3 minutes on each side until golden brown.
Step 6
Combine the mayonnaise with the sriracha and lime juice. Split the buns in half and spread some of the mayonnaise mixture over the bottom halves. Top each with a cauliflower steak, 2 halloumi slices, some of the onion and rocket then add the top of the bun. Serve with chips and salad, if you like.
Opskrifts-ID: 327
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide