Laksetatar med ponzu-ræddikedip
Fremgangsmåde
Step 1
Dup laksen tør, og krydr den let med salt. Pil hvidløgsfeddene, skær dem i tynde skiver. og svits dem i 1 tsk. i meget varm olie, til de er sprøde. Skræl og skyl ræddiken, riv den på et fint rivejern, og bland med Ponzu Citrus Sojasauce. Skyl og rens forårsløget, og skær det i meget fine strimler.
Step 2
Varm resten af olien godt op, og steg laksen i ca. 30 sekunder på hver side. Tag laksen af panden, lad den køle lidt af, og skær den i tynde skiver. Anret laksen på tallerkener, pynt med hvidløg, drys med chiliflager og forårsløg, og server ponzu-ræddikedippen til.
Opskrifts-ID: 201
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide