

Teriyaki-glaserede kødboller med toasted sesame dressing
Leder du efter en måde at pifte dine hverdagsretter op? Så skal du prøve vores Teriyaki-glaserede kødboller. En simpel og lækker ret, der hurtigt bliver en favorit!
Fremgangsmåde
Step 1
Læg spyddene i blød i vand i cirka 15 minutter.
Step 2

400 g hakket kylling – 1 spsk. rasp – 1 æg – 1 tsk. revet ingefær – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. olie
Rør imens alle ingredienserne til farsen sammen, form kødboller og steg dem gyldne.
Step 3

4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø
Tilsæt Teriyaki Sauce med ristet sesam og lad det karamellisere.
Step 4
Lime – Forårsløg – Sesamfrø
Sæt kødbollerne på spyd og giv lidt mere Teriyaki Sauce med ristet sesam sauce til.
Server med frisk lime, hakket forårsløg og et drys sesamfrø.
Opskrifts-ID: 1478
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide