Soja-chili-karamelliserede kyllingevinger
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 220°C (varmluftsovn 180°C/gas trin 7). Fordel kyllingevingerne på en flad bageplade, og bag dem i 20 minutter i en forvarmet ovn.
Step 2
Bland resten af ingredienserne sammen til en sauce. Tag kyllingevingerne ud af ovnen, hæld saucen over dem, og bland det hele godt sammen, så saucen er jævnt fordelt. Bag kyllingevingerne videre i 15-20 minutter, til de er karamelliserede og møre. Vend dem ca. hvert 5. minut, så sukkeret ikke brænder på, og så saucen bliver jævnt fordelt. Tag kyllingevingerne ud af ovnen, og anret dem på et fad. Pensl dem på oversiden med den resterende sauce fra bagepladen. Lad kyllingevingerne køle lidt af. Drys dem med hakket chili, og dryp med saften fra de sauterede citroner inden servering.
Opskrifts-ID: 146
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide