Bowl med stegt halloumi
En sund og farverig bowl med ris, gyldenstegt halloumi og en blanding af frisk avocado, peberfrugt, agurk og spinat. Det hele toppes med en let og velsmagende sauce, der runder retten af i en harmonisk blanding af smage og teksturer.
Fremgangsmåde
Step 1
150 g kogt basmatiris – 200 g halloumi – 1 spsk. olivenolie
Læg risen i madpakkerne. Skær halloumien i tern og steg dem i olivenolie, indtil de er gyldne.
Step 2
1 avocado – ½ grøn peberfrugt – ½ lang agurk
Skær avocado, peberfrugt og agurk i tern.
Step 3
30 g frisk spinat – 3 spsk. græsk yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – ½ tsk. peber – ½ spsk. timian – ½ spsk. oregano
Bland ingredienserne til saucen. Server det hele sammen med ris og spinat.
Opskrifts-ID: 1304
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide