Spicy kimchi ramen med svinekød
Denne ramen opskrift er hurtig og nem at tilberede takket være Kikkoman krydret chilisauce til kimchi og Kikkoman ramen suppebase. Du kan justere varmen og krydderierne til din smag. Hjemmelavet kimchi tilfører lidt ekstra sprødhed.
Fremgangsmåde
Step 2
Steg svinekødet, kimchi og løg med Kikkoman ristet sesamolie og krydr med Kikkoman sojasauce.
Step 3
Kog spinaten.
Step 4
Kog æggene til den ønskede hårdhed.
Step 5
Hak forårsløgene i små stykker.
Step 6
Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.
Step 7
Bring ca. 420 ml vand i kog i en gryde og bland med 30 ml Kikkoman ramen suppebase og 60 ml Kikkoman krydret chilisauce til kimchi.
Step 8
Fordel suppen i to skåle, hæld vandet fra nudlerne og tilføj dem til suppen.
Step 9
Placer det stegte kimchi kød og spinat ovenpå nudlerne og pynt med æg og forårsløg.
Step 10
Drys med chiliflager på toppen.
Opskrifts-ID: 1103
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide