Bruschetta med teriyaki-svampe
Grillede østershatte i teriyaki-sauce er lækre på et stykke sprødt, ristet brød, og fungerer fremragende sammen med salat, frikasséer eller som tilbehør ved andre retter. Denne ret kan også tilberedes på en pande eller i en ovn.
Fremgangsmåde
Step 1
Hak hvidløg og ingefær fint.
Step 2
Skær svampene i lige store stykker. Put dem i en skål, og mariner dem i Teriyaki BBQ-sauce sammen med hvidløg og ingefær. Skær squashen i tynde skiver.
Step 3
Grill svampene på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur indtil de er gyldenbrune (ca. 10-15 min). Når halvdelen af tiden er gået lægges cherrytomaterne og squash-skiverne også på grillen, og grilles på begge sider.
Step 4
Læg de grillede grøntsager og svampe i en skål, og stil skålen til side.
Step 5
Dryp olivenolie på brødskiverne, og rist dem på grillen.
Step 6
På hvert stykke brød lægges der svampe, tomater og squash. Tilføj kernerne, parmesan i flager og friskmalet peber efter smag og behag.
Opskrifts-ID: 1123
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide