Bruschetta med teriyaki-svampe
Bruschetta med teriyaki-svampe

Bruschetta med teriyaki-svampe

Samlet tid35 min.
10 min.Arbejdstid
10 min.Marineringstid
15 min.Tilberedningstid

Grillede østershatte i teriyaki-sauce er lækre på et stykke sprødt, ristet brød, og fungerer fremragende sammen med salat, frikasséer eller som tilbehør ved andre retter. Denne ret kan også tilberedes på en pande eller i en ovn.

Ingredienser

2 Portioner
2 skive
brød
300 g
østershatte
2 
fed hvidløg
2 
cm frisk ingefær

Plus:

8 
cherrytomater
 ½ 
lille squash
1 spsk.
ristede græskarkerner
1 spsk.
solsikkekerner
1 håndfuld
parmesan i flager
1 spsk.
olivenolie
Friskmalet sort peber
Næringsindhold:3316 kJ / 829 kcal
45 gFedt
28 gProtein
85 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Hak hvidløg og ingefær fint. 

Step 2

Skær svampene i lige store stykker. Put dem i en skål, og mariner dem i Teriyaki BBQ-sauce sammen med hvidløg og ingefær. Skær squashen i tynde skiver.

Step 3

Grill svampene på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur indtil de er gyldenbrune (ca. 10-15 min). Når halvdelen af tiden er gået lægges cherrytomaterne og squash-skiverne også på grillen, og grilles på begge sider.  

Step 4

Læg de grillede grøntsager og svampe i en skål, og stil skålen til side.  

Step 5

Dryp olivenolie på brødskiverne, og rist dem på grillen. 

Step 6

På hvert stykke brød lægges der svampe, tomater og squash. Tilføj kernerne, parmesan i flager og friskmalet peber efter smag og behag.

Opskrifts-ID: 1123

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hak hvidløg og ingefær fint. 

Skær svampene i lige store stykker. Put dem i en skål, og mariner dem i Teriyaki BBQ-sauce sammen med hvidløg og ingefær. Skær squashen i tynde skiver.

Grill svampene på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur indtil de er gyldenbrune (ca. 10-15 min). Når halvdelen af tiden er gået lægges cherrytomaterne og squash-skiverne også på grillen, og grilles på begge sider.  

Læg de grillede grøntsager og svampe i en skål, og stil skålen til side.  

Dryp olivenolie på brødskiverne, og rist dem på grillen. 

På hvert stykke brød lægges der svampe, tomater og squash. Tilføj kernerne, parmesan i flager og friskmalet peber efter smag og behag.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.