Conchiglie med rejer og grøntsager i karryflødesauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Pluk basilikumbladene af stilkene, skyl dem, og dup dem tørre. Skær peberfrugten i halve, fjern kernerne og de hvide hinder, og skyl frugten. Skyl spidskålen, og skær kålen og peberfrugten i 2-3 cm store firkanter. Skyl tomaterne.
Step 2
Kog pastamuslingerne efter anvisningen på pakken. Skyl rejerne, og dup dem tørre. Varm olivenolien op på en pande, og svits rejerne og grøntsagerne i 4-5 minutter. Krydr let med salt og peber, tag rejerne og grøntsagerne af panden, og hold dem varme.
Step 3
Kog panden af med bouillon, fløde og sojasauce, og tilsæt sennep og karrypulver. Lad det hele koge op, og kog blandingen let ind.
Step 4
Bland grøntsagerne, rejerne og den kogte conchiglie-pasta sammen med saucen. Anrettes på fire tallerkener og pyntes med basilikum inden servering.
Opskrifts-ID: 131
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide