Conchiglie med rejer og grøntsager i karryflødesauce
Conchiglie med rejer og grøntsager i karryflødesauce

Conchiglie med rejer og grøntsager i karryflødesauce

Samlet tid35 min.
15 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
2 
stilke basilikum
1 
lille gul peberfrugt
160 g
spidskål
160 g
cherrytomater
240 g
conchiglie (pastamuslinger)
160 g
pillede rejer
2 spsk.
olivenolie
Salt, friskkværnet peber
160 ml
bouillon (fx hønse-, grøntsags- eller fiskebouillon)
200 g
fløde
4 spsk.
sød sennep
4 tsk.
karrypulver
Næringsindhold:2143 kJ / 508 kcal
23,7 gFedt
19 gProtein
52,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Pluk basilikumbladene af stilkene, skyl dem, og dup dem tørre. Skær peberfrugten i halve, fjern kernerne og de hvide hinder, og skyl frugten. Skyl spidskålen, og skær kålen og peberfrugten i 2-3 cm store firkanter. Skyl tomaterne.

Step 2

Kog pastamuslingerne efter anvisningen på pakken. Skyl rejerne, og dup dem tørre. Varm olivenolien op på en pande, og svits rejerne og grøntsagerne i 4-5 minutter. Krydr let med salt og peber, tag rejerne og grøntsagerne af panden, og hold dem varme.

Step 3

Kog panden af med bouillon, fløde og sojasauce, og tilsæt sennep og karrypulver. Lad det hele koge op, og kog blandingen let ind.

Step 4

Bland grøntsagerne, rejerne og den kogte conchiglie-pasta sammen med saucen. Anrettes på fire tallerkener og pyntes med basilikum inden servering.

Opskrifts-ID: 131

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pluk basilikumbladene af stilkene, skyl dem, og dup dem tørre. Skær peberfrugten i halve, fjern kernerne og de hvide hinder, og skyl frugten. Skyl spidskålen, og skær kålen og peberfrugten i 2-3 cm store firkanter. Skyl tomaterne.

Kog pastamuslingerne efter anvisningen på pakken. Skyl rejerne, og dup dem tørre. Varm olivenolien op på en pande, og svits rejerne og grøntsagerne i 4-5 minutter. Krydr let med salt og peber, tag rejerne og grøntsagerne af panden, og hold dem varme.

Kog panden af med bouillon, fløde og sojasauce, og tilsæt sennep og karrypulver. Lad det hele koge op, og kog blandingen let ind.

Bland grøntsagerne, rejerne og den kogte conchiglie-pasta sammen med saucen. Anrettes på fire tallerkener og pyntes med basilikum inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.