

Fyldte græskar med bulgur
Samlet tid
55 min.
10 min. Arbejdstid
45 min. Tilberedningstid
Næringsindhold:886 kJ / 212 kcal
Fremgangsmåde
Step 1
Forvarm ovnen til 190 grader. Flæk squashene på langs, udhul dem, læg dem på en bageplade og hæld olivenolie over. Bag dem i 30 minutter.
Step 2
I mellemtiden koges bulguren i 300 ml vand, til vandet er absorberet. Når det er kogt, tilsættes sojasauce, hakkede cherrytomater og feta. Kom fyldet i de hule græskar og bag videre i 15 minutter.
Step 3
Drys persille og peber over den færdige ret, og server.
Opskrifts-ID: 916
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide








![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)










