Fyldte græskar med bulgur

Samlet tid 55 min.
10 min. Arbejdstid
45 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
2 
butternut-squash
1 spsk.
olivenolie
100 g
bulgur
300 ml
vand
150 g
cherrytomater
60 g
feta
 ½ tsk.
peber (rød)
1 spsk.
hakket persille
Næringsindhold: 886 kJ  /  212 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Forvarm ovnen til 190 grader. Flæk squashene på langs, udhul dem, læg dem på en bageplade og hæld olivenolie over. Bag dem i 30 minutter.

Step 2

I mellemtiden koges bulguren i 300 ml vand, til vandet er absorberet. Når det er kogt, tilsættes sojasauce, hakkede cherrytomater og feta. Kom fyldet i de hule græskar og bag videre i 15 minutter.

Step 3

Drys persille og peber over den færdige ret, og server.

Opskrifts-ID: 916

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Forvarm ovnen til 190 grader. Flæk squashene på langs, udhul dem, læg dem på en bageplade og hæld olivenolie over. Bag dem i 30 minutter.

I mellemtiden koges bulguren i 300 ml vand, til vandet er absorberet. Når det er kogt, tilsættes sojasauce, hakkede cherrytomater og feta. Kom fyldet i de hule græskar og bag videre i 15 minutter.

Drys persille og peber over den færdige ret, og server.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.