Tortilla med teriyaki-blomkål, romainesalat og tomater
Tortilla med teriyaki-blomkål, romainesalat og tomater

Tortilla med teriyaki-blomkål, romainesalat og tomater

5 1 Bedømmelse
Samlet tid30 min.
10 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Blomkålsbidder vendt i dej og bagt til perfektion bliver sammen med Kikkoman teriyaki sauce med ristet hvidløg, sprød salat, modne tomater og sprødstegte cashewnødder rullet sammen i en tortillarulle.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
blomkål
100 g
hvedemel
1 tsk.
røget paprikapulver
 ½ tsk.
peber
60 ml
vand
1 
romainesalat
1 
tomat
2 
tortillas
Næringsindhold:2937.17 kJ / 702 kcal
25 gFedt
17,8 gProtein
90 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g blomkål – 100 g hvedemel – 1 tsk. røget paprikapulver –  ½ tsk. peber – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt60 ml vand – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Skær blomkålen i buketter. 
Bland mel, røget paprika, peber, Kikkoman sojasauce med mindre salt, vand og Kikkoman ristet sesamolie, indtil dejen er jævn. Dyp hver buket i dejen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag det hele i 20 minutter ved 220 °C.

Step 2

120 ml Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg1  romainesalat – 1  tomat – 2  tortillas

Dyp de bagte blomkålsbuketter i Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg og læg dem tilbage på bagepladen. Bag dem i yderligere 5 minutter. Træk salatbladene fra hinanden og skær tomaten i både. 
Fordel den øvrige Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg på de to tortillas, tilsæt salat, blomkål og tomater, og rul det hele sammen. 

Tip:

Du kan berige tortillarullerne ved at tilføje flere grøntsager, såsom rødløg, peberfrugt eller frisk agurk.

Opskrifts-ID: 1326

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g blomkål – 100 g hvedemel – 1 tsk. røget paprikapulver – ½ tsk. peber – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt60 ml vand – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Skær blomkålen i buketter. 
Bland mel, røget paprika, peber, Kikkoman sojasauce med mindre salt, vand og Kikkoman ristet sesamolie, indtil dejen er jævn. Dyp hver buket i dejen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag det hele i 20 minutter ved 220 °C.

120 ml Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg1 romainesalat – 1 tomat – 2 tortillas

Dyp de bagte blomkålsbuketter i Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg og læg dem tilbage på bagepladen. Bag dem i yderligere 5 minutter. Træk salatbladene fra hinanden og skær tomaten i både. 
Fordel den øvrige Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg på de to tortillas, tilsæt salat, blomkål og tomater, og rul det hele sammen. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.