Tortilla med teriyaki-blomkål, romainesalat og tomater
Blomkålsbidder vendt i dej og bagt til perfektion bliver sammen med Kikkoman teriyaki sauce med ristet hvidløg, sprød salat, modne tomater og sprødstegte cashewnødder rullet sammen i en tortillarulle.
Fremgangsmåde
Step 1
200 g blomkål – 100 g hvedemel – 1 tsk. røget paprikapulver – ½ tsk. peber – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 60 ml vand – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Skær blomkålen i buketter.
Bland mel, røget paprika, peber, Kikkoman sojasauce med mindre salt, vand og Kikkoman ristet sesamolie, indtil dejen er jævn. Dyp hver buket i dejen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag det hele i 20 minutter ved 220 °C.
Step 2
120 ml Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg – 1 romainesalat – 1 tomat – 2 tortillas
Dyp de bagte blomkålsbuketter i Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg og læg dem tilbage på bagepladen. Bag dem i yderligere 5 minutter. Træk salatbladene fra hinanden og skær tomaten i både.
Fordel den øvrige Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg på de to tortillas, tilsæt salat, blomkål og tomater, og rul det hele sammen.
Tip:
Du kan berige tortillarullerne ved at tilføje flere grøntsager, såsom rødløg, peberfrugt eller frisk agurk.
Opskrifts-ID: 1326
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide